Moderne videodørstationer i Bryggeblomsten

Dato: 28 jun 2018

Islands Brygge i København oplever mange forandringer i form af nybyggeri. Et af disse er Bryggeblomsten, som med sine 15. etager tårner sig højt op på niveau med de andre højhuse i området.

Arkitekterne Mangor og Nagel har designet en elegant bygning, som med sine vinklede altaner giver indtrykket af svævende blomsterblade. Med 58 boliger i bygningen og planer om en videreudvikling i kvarteret (Artillerigården), var kravene høje for hvilke dørstationer, der kunne garantere sikkerheden og trygheden i bygningen.

Fermax videodørstationer og monitorer

Svaret kom i form af højkvalitets videodørstationer fra Freund Elektronik A/S med produkterne Fermax Skyline og Fermax iLoft monitorer. Den smarte videodørstation Fermax Skyline er den ideelle løsning, da den består af både kamera, højttaler, briklæser og trykmoduler. Sammen med Fermax iLoft monitorerne, som er vægmonterede i de 58 lejligheder, sikrer Freund Elektronik A/S et højt sikkerhedsniveau for Bryggeblomstens beboer.

Høj kvalitet og elegant design

Produkterne fra Freund Elektronik A/S sikrer ikke kun beboernes sikkerhed, de komplimenterer bygningens flotte design. Fermax Skyline produceres i ekstruderet aluminium med anodiseret finish og sætter prikken over i’et ved ethvert moderne byggeri. Det samme gør iLoft monitorerne i lejlighederne med deres tidløse hvide design, som passer til ethvert hjem. Islands Brygge skal med de opsigtvækkende bygninger være den nye port til København og udtrykke byens pionerånd. Med løsninger fra Freund Elektronik A/S er Bryggeblomsten en perfekt tilføjelse til området.

Firmaprofil

Freund Elektronik A/S er den førende udbyder på markedet inden for bygningskommunikation og systematik. Freund arbejder bl.a. også med rådgivning og projektering og har et bredt udvalg af produkter inden for dørtelefoni, IP-telefoni, IP-kalde- og samtaleanlæg, adgangskontrolsystemer, home automation, videoovervågning, varslingssystemer, og hospitals- og plejehjemskommunikation. Freund Elektronik A/S kan tilbyde det hele i én pakke ved kommende byggeprojekter.

Download Fermax iLoft katalog og Fermax Skyline katalog

Se mere på www.freund.dk

Referenceprojekter fra Freund Elektronik A/S

Klosterbakken Odense C

Klosterbakken Odense C

Nybygning | Odense Kommune | 50 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i Odense Kommune med 30 lejligheder på 4 etager hvor...

Fælleshuset Korsløkke

Fælleshuset Korsløkke

Odense

Korsløkken er et af Odenses største almene boligområder. Det blev bygget i ...

Nybyggeriet Trappen i Ålborg

Nybyggeriet Trappen i Ålborg

Nybygning | Aalborg | 150 Mio.kr

”Trappen” er beliggende på Godsbanen 14-18 i Ålborg og opkaldt efter dens u...

Udvidelse af Slagelse Sygehus

Udvidelse af Slagelse Sygehus

Tilbygning | Slagelse | 650 Mio.Kr

Tilbygning af hospital i Slagelse på 4 etager . Selve byggeriet er påbegyndt ...

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår