Mød Kingspan på Byggeri messen

Annonce – Dato 4 mar 2020

Kingspan Insulation er nomineret til den prestigefyldte klimapris ved Byggeri 20’, som finder sted i Fredericia d. 10.–13. marts 2020.

Nomineret til Klimapris

Vi er usædvanligt stolte over at blive nomineret til dette års klimapris, og vi ser det som en stor anerkendelse fra hele branchen, af vores dedikation og ambitiøse klimastrategi om, at være CO2 neutrale på alle vores fabrikker verden over i 2020.

Alene i 2016 har Kingspan brugt 6 gange mere vedvarende energi end i 2011, hvilket svarer til 55 mil. tons kul. I 2018 kom 75% af Kingspan koncernens energiforbrug fra vedvarende energikilder.

Vi er ekstremt tæt på, at nå vores målsætning om at være i CO2 neutrale på alle vores fabrikker, og ikke mindst på vores helt nye 18.000 m2 Kooltherm fabrik, der er om meget kort tid slår dørene op og er klar til, at levere energirigtig og højtydende isolering til Danmark og resten af Norden.

Fabrikken ligger i Jönköping, Sverige og kommer til at producere isoleringen ud fra 100 % vedvarende energikilder (sol, vind, vand og bioenergi) og vil være Kingspans mest energirigtige fabrik til dato med anvendelse af den moderne og nyeste teknologi.

Mød Kingspan på Byggeri messen, Nomineret for vores ambitiøse klimastrategi

At vi nu også kan supplere byggeriet vores produkter fra en spritny og CO2 neutral fabrik tæt på os, er noget som vi tror kommer til at have en afgørende betydning for valg af produkter nu og i fremtiden.

Vi sparer masser af CO2 – og hjælper dig med at gøre det samme

Vores isoleringsprodukter fylder og vejer utrolig lidt i forhold til traditionelle isoleringsprodukter. Dette betyder, at vi kan fylde hver lastbil med betydeligt flere m2 isolering, hvilket også reducerer miljøpåvirkningen. Vi opnår en endnu større fordel via kortere transportafstande fra vores nye lokale fabrik.

Vi er ikke kun på forkant med at nedbringe CO2 udslip på vores egne fabrikker, vi hjælper også vores kunder verden over med at nedbringe deres energiforbrug og udledning af drivhusgasser ved hjælp af vores energibesparende løsninger, og derved bidrager vil til yderligere miljøforbedringer. Det betyder, at man ved at bruge højtisolerende Kooltherm produkter, kan opfylde lokale energikrav med mindst mulig CO2 forbrug i sit byggeri. De innovative produkter kan også være med til at reducere dimensionerne af den samlede konstruktion, så der derved spares på andre byggematerialer og spild, som giver en endnu større reduktion af CO2 udledning.

Besøg os på Byggeri i Fredericia

Kingspan står klar på byggerimessen til at give dig en introduktion til de højtisolerende produkter der kan imødekomme de stadig stigende krav. Mød os på stand nr. E-7220.

Ønsker du rådgivning nu og her til dit næste projekt, kontakt KINGSPAN for yderligere information på mail teknisk@kingspaninsulation.dk eller telefon 4495 5559.

Referenceprojekter fra Kingspan Insulation ApS

Grønttorvet

Grønttorvet

Nybygning | København | 315 mio.kr

Nybygning af logistik/distribution i København med 193 lejligheder på 7 etage...

Lavetten, Ørestad

Lavetten, Ørestad

Nybygning | København | 310 Mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 4 bygninger i København med 232 l...

Teglværkshus Teglholmen

Teglværkshus Teglholmen

Nybygning | København | 205 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i København med 127 lejligheder på 5 etager . Selve ...

Blox

Blox

Nybygning | København | 350 Mio.Kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i København med 25 lejligheder på 8 etager...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår