Miljørigtige og bæredygtige vådrumspaneler til det kvalitetsbevidste byggeri

Annonce – Dato 27 mar 2017

A. Rindom leverer vådrumspaneler i højeste kvalitet

Fibo vådrumspaneler

Nu er det hurtigt og enkelt at skabe et nyt look i vådrum som køkken og bad – uden at etablere vådrumsmembran først. Vægpanelerne fra Fibo er af 11 mm 7-lags birkekrydsfinér, der har maksimal stabilitet, fordi birk ikke giver sig. Samtidig er forsiden af de 60 x 240 cm store plader forsynet med højtrykslaminat og bagsiden med en spærrelaminat.

Nu er det hurtigt og enkelt at skabe et nyt lookvådrumspanler

Godkendt efter Byggebranchens Vådrumsnorm

Resultatet er, at panelerne er godkendt efter Byggebranchens Vådrumsnorm og gør alt det tidskrævende arbejde med gips, vådrumsmembran og fliser overflødigt. Det betyder, at alt monteringsarbejde kan udføres af en tømrer, og pladerne er nemme at skære til og tilpasse. Fibo vægpaneler til vådrum findes i over 750 forskellige elegante designs.

Født med vådrumsmembran

Vægpanelerne er ’født’ med indbygget vådrumsmembran og samles med det smarte Aqualock-låsesystem. Et kliksystem, hvor man ikke kan se samlingerne, der let forsegles med en stribe Fibo tætningsmasse. Herefter tåler de glatte og stærke overflader direkte vandsprøjt og store temperatursvingninger. Fibo pladerne er rene, bæredygtige naturprodukter, der ikke påvirker boligens indeklima. Fibo Panelerne er PEFC Certificeret, CE og grønt punkt mærket samt MK godkendt.

En klassiker på det danske marked

Fabrikken i det sydlige Norge har fremstillet vådrumspaneler siden 1952. På det danske marked har pladerne vist sig som ideelle ved renoveringer af bl.a. toiletter, badeværelser og køkkener. De er hygiejniske, nemme at rengøre og holde rene, selv fjernelse af graffiti sker nemt. Derfor er panelerne meget anvendelige ved renovering af skolers, tankstationers, sportfaciliteter og lejligheder, hvor byggeriet skal gå hurtigt.

Fabrikken i det sydlige Norge har fremstillet

Se mere på www.rindom.dk

Referenceprojekter fra A. Rindom A/S

Cramo Skurbyen

Cramo Skurbyen

Nybygning | København | Uoplyst

Nybygning af metrostation i København . Selve byggeriet er påbegyndt septembe...

Jyllinge Skole

Jyllinge Skole

Udv.renovering | Roskilde | 8,0 Mio.Kr

Udv.renovering af skole 0-10, klasse i Roskilde . Selve byggeriet er påbegynd...

Ladegårdsparken

Ladegårdsparken

Udv.renovering | Holbæk | 214,0 Mio.Kr

Udv.renovering af boligblokke svarende til 22 bygninger i Holbæk med 910 lejl...

Ruths Hotel

Ruths Hotel

Tilbygning | Frederikshavn | 2-5 mio.kr.

Tilbygning af hotel & restauration i Frederikshavn på 1 etager . Selve bygger...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår