Lysskilt med bogstaver – få fremstillet et logo i neon

Annonce – Dato 9 Feb 2023

Skab synlighed med et facadeskilt fra NeonSign til din virksomhed.

Lysskilt med bogstaver – få fremstillet et logo i neon

Reklamer og flotte skilte er afgørende for, at potentielle kunder kan identificere og finde din virksomhed og hjælpe dig med at holde den i gang.

Det er den udvendige skiltning på bygningen – facadeskiltningen – der gør dine potentielle kunder i stand til at se, hvem I er. Tilmed forstærker et godt facadeskilt kundens evne til at huske jeres virksomhed.
Et logo i neon er kort sagt en klar vinder, der giver maksimal synlighed. Det bør derfor spille en væsentlig rolle i din virksomheds samlede marketingstrategi.

Oplev garanteret effekt med et lysskilt med bogstaver

Uanset hvilken type virksomhed du driver, så vil en effektiv skiltning med garanti påvirke dine potentielle kunder positivt og medvirke til at give virksomheden en konkurrencemæssig fordel. Et facadeskilt findes også i mange forskellige udgaver og kan skræddersys efter særlige specifikationer.

Fordele ved et logo i neon eller andre facadeskilte

Hos NeonSign designer vi en omfattende vifte af skiltning til facaden, herunder for eksempel:

  • Pylon
  • Logo i neon
  • LED lysskilt med bogstaver

Fordele ved et logo i neon eller andre facadeskilte

  • Pylon-facadeskilte: Fås i store former og størrelser. Pylon-skilte giver virksomheden maksimal synlighed og eksponering.
  • Neonskilte: Vælger du et logo i neon, opnår du øget fleksibilitet og mulighed for at skræddersy virksomhedens skilte, så de bedst passer til dine behov.
  • LED-paneler og -skilte: LED-skiltenes moderne design og attraktive look gør dem til kundernes favoritter.

Skal vi skræddersy jeres nye facadeskilt?

For NeonSign er intet projekt for stort eller småt. Vi har et fleksibelt værksted og topmoderne fræsemaskiner, der kan klippe og forme et utal af materialer, herunder aluminium, messing, kobber, akryl, plast m.m.

Vi designer også dobbeltsidede markiseskilte med eller uden lys til konkurrencedygtige priser.
Skal der installeres facadeskilte flere steder, stiller det krav til design, service, levering, installation og vedligeholdelse. Vi guider dig gennem processen og fremsender gerne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop din skilteløsning.

 LED-skilte/diodeskilte

LED-skilte/diodeskilte

Vi er specialister i kundetilpassede løsninger med ensartet lysstyrke. Den effektive teknologi, der anvendes i LED-skilte/diodeskilte, betyder en lang levetid, hvilket gør løsningen skånsom for miljøet. Du kan dermed få et godt lys og samtidig bevare den gode samvittighed.
Med et diodeskilt opnår du en høj og konstant lysstyrke i en lyskilde, som i sig selv fylder minimalt og frem for alt har et meget lavt strømforbrug.

Hvilke fordele er der ved et led-logo?

  • Et ordentligt LED-skilt holder naturligvis til det danske vejr med de omskiftelige temperaturer, nedbørsmængder og vindforhold
  • I vores design anvender vi udelukkende materialer, der kan sikre den fornødne holdbarhed
  • Den gennemsnitlige levetid et LED-logo fra NeonSign er på ca. 60.000 timer

Har din virksomhed brug for et LED-skilt?

Hvis et LED-skilt eller diodeskilt kunne være det rette for din virksomhed, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi kan fortælle mere om, hvilken LED-løsning vi kan tilbyde dig og din virksomhed, eller hvis du ønsker det kan du få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skarp pris på lige netop den løsning, der matcher dine behov.

OBS: Specielt fremstillet julelys/dekoration skal bestilles senest uge 29 2023.

Yderligere information: www.neonsign.dk, tlf. 36 30 80 80, e-mail: neonsign@neonsign.dk

Mere om produktet Neonskilte

Neonskilte

Et neonskilt kan sætte prikken over i’et og skabe god stemning i et lokale

Se Neonsigns arbejde for TV2 zulu