Dekorativ belysning til jul og festlige begivenheder

Annonce – Dato 27 Apr 2023

Fortryl dine kunder i julen og andre højtider med dekorativ belysning fra Neonsign.

Fortryl dine kunder i julen

Ønsker du at skabe en god visuel oplevelse, der skaber opmærksomhed og tiltrækker kunder i juletiden? Med en flot og kreativ julebelysning vil du med garanti få et unikt look, der ikke mindst udstråler varme og hygge, men som også kan give unikke oplevelser ud over det sædvanlige.

Neonsign - Specialister i dekorativ belysning med LED Specialister i dekorativ belysning med LED

Hos Neonsign i Herlev er vi specialiseret inden for udsmykning med dekorativ belysning med LED for kunder i hele København og omegn, og vi står klar til at kreere lige præcis den julebelysning eller festbelysning, som du ønsker. Vi skræddersyr alle vores løsninger, så vi kan uden tvivl også hjælpe dig i mål med dine ønsker til kreativ jule- og festbelysning, og til konkurrencedygtige priser.

Vi er med fra idefasen til selve monteringen, og byder dig velkommen til at besøge os i Herlev til en god snak.

Hvorfor have dekorativ belysning til jul?

Julen er en fortryllende tid for de fleste. Det er den tid på året, hvor mennesker søger hygge, lys og varme. En virksomhedsfacade kan nemt blive kedelig, mørk og falde uden for, hvis den ikke lyses op i de kolde måneder. Med draperede lyskæder, skilte og andre visuelle effekter byder du indenfor i varmen. Ønsker du facaden, gågaden eller storcentret lyst op – så står vi klar til at hjælpe dig med unik dekorativ belysning.

Skal vi hjælpe dig med at opsætte jeres julebelysning?

Vi står klar til at hjælpe dig med at opsætte lige netop den julebelysning, som du ønsker til din virksomhed. Du skal bare kontakte os for en indledende samtale, så finder vi den rette løsning og fremsender naturligvis et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris herpå, så du på forhånd ved, hvor meget din julebelysning kommer til at koste dig.

Vi er også behjælpelige i forbindelse med andre former for belysning, herunder for eksempel festbelysning i forbindelse med et arrangement eller dekorationsbelysning af hoteller.

Øvrige produkter fra Neonsign:

  • Neon
  • LED / Diodeskilt
  • Facadeskilt
  • Pyloner
  • Tagreklamer
  • Service og vedligeholdelse

Dekorationsbelysning

Dekorationsbelysning

Vi har desuden mulighed for at levere dekorationsbelysning som f.eks buen i KB hallen, hvor vi i samarbejde med kunstneren Viera Collaro har leveret buen med RGB, som skifter i intervaller.

OBS: Julen 2023

Vi gør opmærksom på, at specielt fremstillet julelys/dekoration skal bestilles senest uge 29 2023 for at vores produktion kan følge med.

Yderligere information: neonsign.dk/jule-og-festlys, tlf. 36 30 80 80.

Mere om produktet Facadebelysning

Facadebelysning

Dekorativ belysning til jul og festlige begivenheder

LED-storskærme / Displays

LED-storskærme / Displays

Hos Neonsign i Herlev skræddersyr vi altid vores LED-paneler

Læs mere