Løse riste og rammer til ethvert formål

Annonce – Dato 22 okt 2020

Brenner Radiatorer ApS leverer løse rammer og riste, som kan anvendes til både renoveringsopgaver af eks. gamle konvektorgrave og nye anlægsopgaver, hvor der er behov for en specielkonstrueret løsning. De mange valgmuligheder af risteformer og materialer gør Brenner Radiatorers løsninger lette at integrere i ethvert byggeri – moderne som gammelt.

løse rammer og riste, som kan anvendes til både renoveringsopgaver

GIV KONVEKTORGRAVE NYT LIV

I slutningen af 1960’erne og begyndelsen af 1970’erne var det almindeligt at installere konvektorgrave i husene. Nu er disse huse er ved at gennemgå et generationsskifte – og gennemgribende renoveringer – og dermed er det oplagt at se nærmere på konvektorgravene og i særdeleshed ristene.

Brenner Radiatorers store udvalg af forskellige ristetyper (rulle- og lineære riste) samt forskellige materialer (aluminium, rustfrit stål, eg og bøg), er med til at give de gamle konvektorgrave et helt nyt liv. Ud over ristene kan man også bestille rammer og afslutningslister i aluminium, hvis dette er nødvendigt.

giv konvektorgrave nyt liv

BREDT PROGRAM MED MANGE TYPER

Brenner Radiatorer har et bredt program af riste med flere typer og modeller. Udover den klassiske rullerist i aluminium, findes denne model også i en lineær udgave. Aluminiums-lamellerne samt rammerne kan også fås i både sort og bronze-eloxeret som standard. Ligeledes kan aluminiumslamellerne bestilles i samtlige RAL-nuancer mod merpris.

Som alternativ til den traditionelle aluminiumsrist (18 mm høj og 5 mm tyk), hvor der er 12 mm mellem lamellerne, kan Brenner tilbyde en ny model – ”Low Tranverse” (10 mm høj og 8 mm tyk). Her er der 9 mm mellem lamellerne, hvorved denne ristetype er meget robust og særlig velegnet til caféer og restauranter, hvor bord- og stoleben ofte kommer tæt på ristene.

Udover aluminiumsristene fås der også lameller i træ, hhv. eg og bøg i både natur og dampet udgave. Disse trælameller findes dog kun som rulleriste. Det er også muligt at bestille lamellerne i rustfri stål samt rustfrie hulplader, hvor der er behov for ekstra styrke, såsom ved indgangspartier, biludstillinger etc.

Bredt program med mange typerSom alternativ til den traditionelle aluminiumslamel

MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER

Brenner Radiatorers brede program af riste, de forskellige typer af materialer, samt muligheden for at få dem skræddersyet specielt efter mål, gør dem særdeles velegnede til mange forskellige formål.

Brenner Radiatorer har gennem årene leveret mange specielle løsninger til både små og store projekter. Lige fra små indfarvede rammer og riste, som skulle anvendes som udluftning i radiatorskjulere i vindueskarme - til ventilationsriste i svømmehaller til afslutningsriste i terminaler i lufthavne – er blandt de opgaver, hvor Brenner Radiatorers riste har været valgt som løsning. Derved er Brenner Radiatorers sortiment af riste og rammer et yderst alsidigt produkt som løsning til specielle opgaver.

Derved er Brenners sortiment af riste og rammer

GULVRISTE.DK

Brenner Radiatorer er ved at lægge den sidste hånd på en speciel hjemmeside, som primært omhandler alle  forskellige rammer, riste og afslutningslister – www.gulvriste.dk.

Her er samlet alle nødvendige oplysninger i form af inspiration, billeder, tekniske data osv..

gulvriste.dk bliver der mulighed for direkte at beregne en pris på lige nøjagtig den størrelse rist og ramme, man har brug for.

FORDELE VED BRENNERS LØSE RISTE & RAMMER

  • Alle riste findes som rulle-, lineær- eller sektionsriste.
  • Ristene fås i aluminium natur, sort- og bronze-eloxeret, eg og bøg samt rustfrie udgaver. Alle aluminiumsmodellerne kan indfarves i samtlige RAL-farver mod merpris.
  • Aluminiumsristene findes i 2 udgaver: 18x5 mm eller 10x8 mm.
  • Samtlige laves på mål med minimumsbredde på ca. 100 mm og max bredde på 425 mm.
  • Ristene fremstilles enten som lang gennemgående eller i mindre sektioner.
  • En hel ramme kan leveres i en max længde på 4800 mm. Ønskes en længere ramme, bliver den leveret i sektioner.
  • Mulighed for at bestille afslutningslister, for at lave en pæn overgang fra ramme til gulv.

Hent inspiration, teknisk oversigt samt beregn priser på hjemmeside: www.gulvriste.dk

For yderligere tekniske spørgsmål, kontakt da: Thomas Skulvad, tlf.: 2622 6646 eller på mail: thomas@brenner.dk.

 

Referenceprojekter fra Brenner Radiatorer

Blox

Blox

Nybygning | København | 350 Mio.Kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i København med 25 lejligheder på 8 etager...

Livsrum, Kræftrådg. i Vejle

Livsrum, Kræftrådg. i Vejle

Nybygning | Vejle | Ansl. 24 mio.kr.

Nybygning af sundheds-/lægehus i Vejle på 3 etager . Selve byggeriet er påbeg...

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

The Silo - Nordhavn Ombygning til boliger

Ombygning | København | 70 Mio.kr

Ombygning af boligblokke i København med 40 lejligheder på 17 etager . Selve ...

Ombyg samt renovering af Vordingborg gl. rådhus

Ombyg samt renovering af Vordingborg gl. rådhus

Udv.renovering | Vordingborg | 20,0 Mio.Kr

Udv.renovering af museum i Vordingborg . Selve byggeriet er påbegyndt februar...