LAMIDOORS mod vand og fugtighed

Annonce – Dato 28 Apr 2022

Døre til svømmehaller, bad og idrætsanlæg.

Lamidoors mod vand og fugtighed

Aluminiumkarme på badeland i Søndervig

Mod vand og fugtighed

Den formpressede, fugefrie LAMI-dør er lavet af vandtæt glasfiberarmeret polyester. LAMI-døren kan ikke ruste, svulme, rådne eller blive skæv. Døren tåler kontinuerlig kontakt med vand og fugtighed i flere årtier. LAMI-dørene indeholder ikke træ eller andet organisk materiale, som kan fremme vækst af bakterier.

Korrosionsbestandig

LAMI-døren ruster ikke. Materialet i LAMI-døren, glasfiberarmeret polyester, modstår mekanisk slitage, uden at der opstår sprækker eller ridser. Korrosion kan heller ikke påvirke LAMI-dørens struktur.

Lamidoors, LAMI-døren ruster ikke

Aluminiumkarm i badeland i Søndervig

Slagfast - lang levetid

LAMI-dørene er ekstremt holdbare og slagfaste. De tåler stød og hård behandling uden at bule eller bøje. Testresultaterne for Hard Body Impact viser, at LAMI-dørene hører til i de bedste slagfasthedsklasser.

Lamidoors, glasfiberkarme i svømmehal

Glasfiberkarme i svømmehal

Fast glasfiberkarme som bruges i mange svømmehaller

Mange arkitekter og entreprenører foretrækker en fast glasfiberramme i nye svømmehaller, hvor der findes mange tykke vægge. Glasfiberramme klarer høje brand- og lydkrav. Glasfiberstellet ligner en træramme, men indeholder ingen organiske stoffer. På billedet ser ni en glasfiberramme med forstærkning til hængsler. Ramme bruges ofte, når der er høje brand- og lydkraver. Karm og dørblad fås i alle RAL og NCS farver og er nemme at montere.

Hotel, spa og luksuriøse miljøer

Lamidoors, fast glasfiberkarme som bruges i mange svømmehaller

Sauna World i Åre, Sverige

LAMI – døren passer godt in når man har lyst til at skabe en holdbar løsning og luksuriøs atmosfære. Døren som er helt vandtæt holder godt i disse ekstremt krævende miljøerne med høj luftfugtighed og varme.

Sikkerhed og lang levetid

25 års garanti mod vand og fugt giver en økonomisk og holdbar løsning til moderne bygninger.

LAMI – døren opfylder høje krav på brand og lyd

Mange forskellige karmalternativer

Læs mere om Lamidoors her