LAMI DOORS

Annonce – Dato 2 sep 2021

LAMI DOORS er en veletableret specialist, som har produceret hygiejniske glasfiberdøre siden 1966. Innovative LAMI glasfiberdøre er udviklet på baggrund af flere årtiers erfaring i branchen. Erfaringen har vist, at LAMI-døren er det bedste valg i miljøer, hvor der stilles store krav til styrke og levetid. I årenes løb er der leveret mere end 250.000 døre over hele verden. LAMI-døre bliver altid skræddersyet til kundens behov.

LAMI DOORS - når døren forventes at klare det umulige

Hygiejniske døre uden kantliste af højeste kvalitet

LAMI glasfiberarmerede polyesterdøre er udviklet til specielt krævende og udfordrende miljøer, hvor man stiller højere krav end normalt til dørens hygiejniske egenskaber, styrke og levetid. På grund af produktionsmetoden er LAMI-dørene af højeste kvalitet. LAMIs produktserie omfatter hygiejniske slagdøre, pendeldøre, skydedøre, PVC-gardiner samt hygiejniske, brandklassificerede døre, lyddøre og røntgendøre.

 

Fordelene ved LAMI glasfiberdøre:

Bestandighed mod vand og fugtighed

Den formpressede, fugefrie LAMI-dør uden kantliste er lavet af vandtæt glasfiberarmeret polyester. LAMI-døren kan ikke ruste, svulme, rådne eller blive skæv. Døren tåler kontinuerlig kontakt med vand og fugtighed i flere årtier. LAMI-dørene indeholder ikke træ eller andet organisk materiale, som kan fremme vækst af bakterier.

Tåler kemikalier

LAMI-døren tåler skrappe vaske- og desinfektionsmidler samt andre aggressive kemikalier.

Korrosionsbestandighed

LAMI-døren ruster ikke. Materialet i LAMI-døren, glasfiberarmeret polyester, modstår mekanisk slitage uden at der opstår sprækker eller ridser. Korrosion kan heller ikke påvirke LAMI-dørens struktur.

Hygiejne

LAMI-dørene indeholder ikke træ eller andet organisk materiale, som kan fremme vækst af bakterier. Takket være den glatte og rengøringsvenlige overflade er døren ideel for brugsområder, hvor kravene til hygiejne og styrke er høje.

Slagfasthed

LAMI-dørene er ekstremt holdbare og slagfaste. De tåler stød og hård behandling uden at bule eller bøje. Testresultaterne for Hard Body Impact viser, at LAMI-dørene hører til i de bedste slagfasthedsklasser.

LAMI-dørene er ekstremt holdbare

Lav vægt og sikker i brug

LAMI-døren vejer ca. 9 kg/m² – det er mindre end det halve af almindelige døre. Dette betyder, at håndteringen af store døre er nemmere og samtidig sikrere.

Brandbeskyttelse

LAMI brandklassificerede døre testes i henhold til den nye europæiske branddørsstandard EN 1634-1:2008 og i henhold til den britiske standard BS 476: Part 22. LAMI-branddøre er godkendt og har certifikater i flere lande.

Kvaliteten strækker sig også til monteringen

LAMI-dørenes brede udvalg af karmtyper omfatter også montering i vægkonstruktionen. Dermed opfylder karm- og tærskelfuge kravene til fugtbestandighed, slidstyrke og hygiejne. Karmtyperne inkluderer justerbare indfatninger i aluminium, som omslutter den færdige væg, en traditionelt udført fast karm lavet af glasfiber eller et udvalg af vægtilpassede karme af rustfri stålplade.

En stilfuld og ensartet linje

LAMI-døre er tilgængelig i et bredt spektrum af farver og udstyr. Alle døre har et ensartet udseende til trods for deres forskellige specialegenskaber for at skabe en stilfuld helhed i bygningen.

Tilgængelighed

LAMI-døre udstyret med automatik og tilbehør giver en funktionel, alsidig og praktisk løsning.

LAMI-døre er tilgængelige i et bredt spektrumLAMI-døre er udstryret med automatik og tilbehør

Velegnede til:

  • Farmaceutisk industri, laboratorier og renrum
  • Sygehuse og klinikker
  • Fødevareindustrier, storkøkkener og butikker
  • Svømmehaller, bad og idrætsanlæg
  • Skoler og andre offentlige miljøer
  • Dyrlægeklinikker og dyremiljøer
  • Industri og produktion
  • Andre miljøer

25 års garanti

Der ydes 25 års garanti for LAMI-glasfiberdøre og karme mod vand og fugtighed. Den ALLERFØRSTE LAMI-dør, som blev produceret i 1966, er fortsat i brug den dag i dag.

Yderligere information om LAMI-døre findes her, tlf. (+46) 8 20 20 51 og

Henrik Mobil: (+46) 705 10 49 65, henrik.gron@lamidoors.com
Andreas Mobil: (46) 2700 16 55 andreas.rangedal@lamidoors.com