Kun i bad hvert 12. år?

Dato: 11 Apr 2019

Hver 12. år kommer tusindvis af følgere af Jainisme til Shravanabelagola i Indien. Anledningen er Mahamastakabhisheka Festivalen. Her er højdepunktet den såkaldte "hovedsalvelse" ved den 17 meter høje statue af Bahubali, som stammer fra 1100-tallet. Statuen bliver i flere timer badet med rensende substanser: Mælk, kokosvand, sukkerrørsjuice, gurkemeje, blomsterblade, sandeltræ og safran - krydderiernes konge.

For første gang har arrangørerne valgt at bruge Layher Allround Stillads efter i mange år at have anvendt en speciel konstruktion i træ og stål. Gennem en reduktion i vægt og i højde af byggemateriale bliver transporten både hurtigere og lettere: Materialerne skal ved håndkraft bæres op ad omkring 1.000 trappetrin på Vindhyagiri-højen - ligeså med montagen.

Teamet på pladsen var – inden for få måneder – i stand til at opsætte sidde- og ståtribuner inklusive sidebeskyttelse/gelænder. Desuden et fritstående Layher podie bagved den enorme statue – inklusive platforme ved hoved- og skulderhøjde som trappeadgang til gæsterne fra hele verden.

allround stilladsLayher Allround Stillads, specielt konstrueret træ-stål konstruktion

Trappetårnet fra Layher Allround-Stillads sikrede tusindvis af mennesker daglig adgang til den 17 meter høje statue. Som et rensnings-ritual blev statuen Bahubali badet i mælk, kokosmælk, safran m.m. fra opbyggede platforme.

Layher Allround - 6 klare fordele

Enkelt: Ny forbedret generation af det veldokumenterede Allround Stillads.

Hurtigt: Indsatsen med højstyrke stål og konstruktive forbedringer sænker vægten af stilladsdelene ved konstant højere bæreevne. Dette reducerer transportomkostningerne og øger hastigheden ved montage.

Økonomisk: Kun én opstander til stående og hængestilladser takket være formede horn/rørpinde.

Sikkert: Forbedring af sikkerhed i arbejdsmiljø gennem samlinger med den unikke Autolock-funktion.

Ergonomisk: Reduktion af fysisk belastning i kraft af ”Lightweight” komponenter samt op til 10 cm mere gennemgangshøjde.

Integreret: Kan kombineres med de tidligere Allround-generationer – med Blitz Rammestilladser – og med Layher Overdækninger og Event Systemer. Kort sagt: En sikker investering!

Trappetårnet fra Layher Allround-Stillads sikrede 1000-vis af mennesker daglig adgang til den 17 m. høje statuefundament og rækværk

Hvert 12. år fejrer flere 100.000-vis af mennesker Mahamastakabhisheka Festival i Indien. Denne gang med hjælp fra Layher Allround-Stilladser, der er brugt som både fundament og rækværk for de mange religiøse jainister.

Mere om produktet Allround Stilladser

Allround Stilladser

Modulbaserede stilladsløsninger til byggepladser, industrien, kemiske anlæg

Layplan planlægningssoftware

Layplan planlægningssoftware

LayPLAN CLASSIC, LayPLAN CAD og LayPLAN CAD OEM

Læs mere

Downloads

Downloads

Montage- og brugsanvisning, brochurer

Læs mere

Layher Allround

Layher Allround

Se kataloget her

Læs mere

Layher Allround - flugttrapper

Layher Allround - flugttrapper

De fleksible trappetårne fra Layher

Læs mere

Layher Allround - FW system

Layher Allround - FW system

Et stærkt og fleksibelt gitterdragersystem

Læs mere

Stilladser i praksis

Stilladser i praksis

Tips og gode råd til korrekt udført stilladsarbejde

Læs mere

Digital planlægning af stillads og brug af Layher FlexBeam – reducerer nedetid
Layher Allround Scaffolding Lightweight

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår