Kingspan viser vejen frem

Annonce – Dato 27 Feb 2018

Nomineret i to kategorier på Byggeri ’18

Kingspan viser vejen frem

Kingspan viser vejen frem

Nomineret i to kategorier på Byggeri ’18

Kingspan Insulation er nomineret til to prestigefyldte miljøpriser på Byggeri ’18, som finder sted i Fredericia d. 13.–16. marts 2018. Kingspan er usædvanligt stolte over at blive nomineret til både Klimaprisen og Energiprisen og ser det som en milepæl for, hvor langt de er kommet på det danske marked.

Nomineret til Klimaprisen

Kingspan har en klimastrategi kaldet "NetZero by 2020". Målsætningen er at være CO₂-neutrale på alle Kingspan faciliteter verden over i 2020. Bl.a. ved at reducere energibehovet generelt, generere vedvarende energi og levere det nødvendige via bæredygtige ressourcer. Alene i 2016 har Kingspan brugt seks gange mere vedvarende energi end i 2011, hvilket svarer til 55 mil. tons kul.
I 2014 kom 28 % af Kingspan-koncernens energiforbrug fra vedvarende energikilder. Koncernen har igennem 40 år leveret energirigtige løsninger til byggerier verden over og produktudvikler hele tiden og med ét særligt fokus: At nedbringe udledningen af CO₂ og drivhusgasser markant og sørge for en optimal energieffektivitet i bygninger.

Kingspan er for tredje år i træk udnævnt som en global leder for deres aktiviteter og strategier i forhold til klimaforandringer, er kommet med på en klima "A" liste hos CDP og er nu også nomineret til Byggeriets Klimapris.

Kooltherm K100 serien er nomineret til Energiprisen

Kingspan Insulation har forbedret Kooltherm produktsortimentet og forbedret den termiske ydeevne med imponerende 10 %, hvilket giver en meget lav ældet lambda-værdi på 0,018 W/m·K for den nye Kooltherm K100 serie. Med denne nye innovative isolering er Kingspan nomineret til Byggeriets Energipris.
Alle Kingspan Kooltherm K100 produkter har opnået bedømmelsen BREEAM A+. Målet er med tiden at konvertere alle Kooltherm-produkter til 0,018 W/m·K. Med K100-produkter kan der opnås en endnu lavere U-værdi på hulrummets vægge uden at optage værdifuld plads.

  • Energibesparende
  • Mindre CO₂-udslip
  • Fremragende termisk ydeevne
  • Reducerer omkostninger (hurtig montering, sparer på andre byggematerialer)
  • Pladsbesparende
  • Op til 40 % mere dagslys kan opnås med en tyndere vægkonstruktion
  • Hurtig byggeproces (mulighed for at starte aptering før opmuring). Dette har også en stor effekt på energiforbruget ved opvarmning af bygningen under byggeprocessen.

 

Firmaprofil

Kingspan begyndte at markedsføre deres produkter i Skandinavien i 2011, og i de følgende syv år er Kingspan Insulation vokset med rasende fart og tæller nu et større nordisk team, der har leveret millioner af m² isolering til det lokale marked. På grund af den store efterspørgsel på deres produkter er de ved at bygge en ny nordisk fabrik, der skal producere Kooltherm isolering til Danmark. Kingspan har, som en af verdens førende producenter af byggematerialer og med faciliteter verden over, forstået vigtigheden af at være en ”grøn” virksomhed. De har klimaet på dagsordenen, og det er en vigtig del af deres vision og målsætning.

Kingspan står klar på byggerimessen til at give en introduktion til de højtisolerende produkter, der kan imødekomme de stadig stigende krav. Find dem på stand nr. E-7220.

Se mere på www.kingspan.com

Referenceprojekter fra Kingspan Insulation ApS

Grønttorvet

Grønttorvet

Nybygning | København | 455 mio.kr

Nybygning af logistik/distribution i København med 300 lejligheder på 15 etag...

Lavetten, Ørestad

Lavetten, Ørestad

Nybygning | København | 310 Mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 4 bygninger i København med 232 l...

Teglværkshus Teglholmen

Teglværkshus Teglholmen

Nybygning | København | 205 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i København med 127 lejligheder på 5 etager . Selve ...

Blox

Blox

Nybygning | København | 350 Mio.Kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i København med 25 lejligheder på 8 etager...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår