Kingspan isolering til bæredygtig renovering

Annonce – Dato 8 Dec 2020

DKingspan isolering til bæredygtig renoveringen gamle Københavnerejendom på Ryesgade 25 har gennemgået en større renovering, hvor Kingspan har leveret både isoleringen på det nye tag, efterisolering af de eksisterende vægge samt isolering til de nyoprettede tagterasser. Valget faldt på Kingspan, da vores isoleringsprodukter har nogle af de bedste lambda værdier sammenlignet med andre isoleringsprodukter på markedet. Isoleringen har en termisk ydeevne, der er op til fem gange bedre end andre almindeligt tilgængelige isoleringsmaterialer. Derudover spillede tykkelsen af isoleringen også en rolle. Ved at vælge Kingspans isolering kan du bygge tyndere væg- og tagkonstruktioner, som i sidst ende giver flere kvadratmeter.

Isoleringen har spillet en rolle hvad angår både energioptimering, forbedring af indeklimaet samt opnåelsen af en sølv DGBN certificering. Renoveringen af københavnerejendommen er den første bevaringsværdige bygning i Danmark, som er blevet DGNB-certificeret. 

Ryesgade 25 er en boligejendom fra 1906, som trængte til en gennemgribende renovering med fokus på bæredygtighed, energibesparelse samt  forbedring af indeklimaet. Gennem hele projektet har der været en respekt for den oprindelige arkitektur og ejendommens sjæl. Projektet var desuden nomineret til Renover prisen 2020.

Kingspan har leveret komplet isolering til den bæredygtige byfornyelse

Læs mere om det bæredygtige renoveringsprojekt på Ryesgade 25 

 

Referenceprojekter fra Kingspan Insulation ApS

Grønttorvet

Grønttorvet

Nybygning | København | 315 mio.kr

Nybygning af logistik/distribution i København med 193 lejligheder på 7 etage...

Lavetten, Ørestad

Lavetten, Ørestad

Nybygning | København | 310 Mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 4 bygninger i København med 232 l...

Teglværkshus Teglholmen

Teglværkshus Teglholmen

Nybygning | København | 205 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i København med 127 lejligheder på 5 etager . Selve ...

Blox

Blox

Nybygning | København | 350 Mio.Kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i København med 25 lejligheder på 8 etager...