Kan en hvid væg godt være grøn?

Dato: 11 Aug 2020

REN Maling far KALK er helt uden mikro-plast

I en verden, hvor alt ændrer sig og hvor vi skal tænke store tanker om der også er en verden til vores børn og børnebørn, skal vi også huske på vores nærmiljø. Vi skal huske at sortere vores skrald og købe elbiler. Vi skal tænke over hvad vi gør og bruger og helst ikke forbruge noget, der ikke på en eller anden måde er genanvendeligt og/eller bæredygtigt. Hvis vi ser det i det store perspektiv, så stammer 20 % af mikro-plasten i verdenshavene fra maling. Det stammer bl.a. fra når vi vasker vores pensler og når maling skylles af vores facader, både ved regn og nedvaskning.

kalk malingREN Maling er helt uden mikro-plast og vil bidrage til en grønnere verden

Med REN Maling kan man gøre noget godt for både inde- og udeklima, da den ingen afgasninger har og der ikke sker emissioner af skadelige stoffer. Hverken under påføring eller efter optørring. En yderst velegnet maling til bl.a. allergikere og gravide. Samtidigt er REN Maling et professionelt produkt som giver effektive arbejdsprocesser og en unik kalkmat finish, ved både renovering og nybyg. REN Maling er et produkt, der kan ånde, og som har den højeste diffusionsåbenhed for maling.

Gennemtestet, veldokumenteret og certificeret

Vil man have en gennemtestet og veldokumenteret maling, der er certificeret efter de mest krævende standarder, så er REN Maling det rette valg. En maling, der er god for dig og alle andre. Så brug REN Maling næste gang du skal male, og få en REN og grøn samvittighed.

Malingen er ligeledes cradle til cradle certificeret.

Hent brochure her

Yderligere information: www.renmaling.dk, tlf. 5650 3000.

Mere om produktet REN maling

REN maling

En af verdens reneste malinger

REN FACADEMALING UDVENDIG

REN FACADEMALING UDVENDIG

En miljømærket kalkmaling af høj kvalitet til udendørs brug

Læs mere

REN VÆGMALING INDVENDIG

REN VÆGMALING INDVENDIG

En miljømærket hvid kalkmaling af høj kvalitet til indendørs brug

Læs mere

REN SPARTELMASSE

REN SPARTELMASSE

REN Spartelmasse er en kalkbaseret (CL-90) spartelmasse

Læs mere

Bygningsbevaring

Bygningsbevaring

Vil du gerne være ekspert i bygningsbevaring?

Læs mere

Slut med skadelig maling – inde og ude!

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår