5 gode grunde til at bygge cementfrit

Annonce – Dato 3 nov 2021

Mød KALK på Building Green i Forum og hør mere om de klare fordele ved at bygge cementfrit.

Mød KALK på Building Green i Forum og hør mere om de klare fordele ved at bygge cementfrit

Murværket kan ånde

Moderne byggematerialer som cement er ofte så tætte, at fugt og damp ikke kan slippe ud gennem murværket. På grund af de åbne porer i kalken lader Rødvig Juramørtel muren ånde, så der skabes et sundt og behageligt indeklima.

Murværket kan genanvendes

Byggebranchen genererer cirka 30% af den samlede affaldsmængde i Danmark. Med Rødvig Juramørtel har vi skabt en mørtel, der kan skilles fra murstenene, så murværket kan genanvendes, og vi mindsker byggeriets miljøbelastning.

30% mindre CO2

Ved produktion af Rødvig Juramørtel udledes der op mod 30% mindre CO2 pr. m² muret væg end ved produktionen af cementmørtel.

rødvig juramørtel, mørtel, kalk

Færre dilatationsfuger

Hvor cementmørtel bliver så hårdt, at murstenene kan knække, når bygningen sætter sig, er Rødvig Juramørtel elastisk og lader murværket arbejde. Det mindsker behovet for dilatationsfuger.

Undgå skadelige stoffer

Vi opholder os 90% af tiden i bygninger. Alligevel er vores byggematerialer fyldt med kemiske stoffer, som vi ikke kender konsekvenserne af. Rødvig Juramørtel består af kalk og sand og er fri for skadelige tilsætningsstoffer.

kalk udstiller på Building greenDette produkt er Cradle to Cradle Certified™ på Guld Niveau

Dette produkt er Cradle to Cradle Certified™ på Guld Niveau EPD dokumenteret og giver + point i DGNB og LEED certificerede byggerier

Se mere på www.kalk.dk eller kontakt os på info@kalk.dk

KALK A/S udstiller på Building Green i Forum 3.-4. november - Mød os på stand 106

TILMELD DIG HER