Isolering skal ikke fylde mere end højst nødvendigt

Annonce – Dato 10 Apr 2018

Recticel er nyeste generation af PIR/PUR skumisolering

Isolering skal ikke fylde mere end højst nødvendigt

Nu er der en attraktiv isoleringsløsning, som imødekommer fremtidens krav til energi og byggeri. Recticel er den nyeste generation af PIR/PUR skumisolering – har op til 80% bedre isoleringsevne i forhold til traditionel isolering – og er trykfast, formstabil og fugtresistent.

Recticel til parcelhuse markedsføres af Panelbyg og er mere kompakt end traditionel isolering. Det betyder, at der kræves en markant mindre isoleringstykkelse for at opnå den ønskede effekt. En klar fordel, uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering, da det ofte er vanskeligt at finde plads nok til isolering.

Et ekstra badeværelse?

Både ved renovering og nybyggeri får man en slankere konstruktion, som reelt gør huset større. I et hus på 170 m2, kan de tyndere vægge give op til 8 ekstra m² – svarende til et badeværelse.

Foruden de ekstra m² får man en slankere konstruktion, der giver et bedre lysindfald og et pænere arkitektonisk udseende.

Panelbyg forsøger at være en af de foretrukne og seriøse leverandører på markedet inden for energi-effektive isoleringsmaterialer.

Mød os på Building Green i Aarhus den 18. & 19. april 2018 – på stand nr. 34.

Læs mere om Recticel her

Referenceprojekter fra Panelbyg

Skjern Papirfabrik

Skjern Papirfabrik

Nybygning | Ringkøbing-Skjern | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af varmeværk i Ringkøbing-Skjern . Selve byggeriet er påbegyndt okt...

Parcelhus i Skjern

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår