Isolering og fremtidens energikrav

Annonce – Dato 23 nov 2017

Effektive isoleringsprodukter fra Kingspan Insulations

Isolering og fremtidens energikrav

Isolering og fremtidens energikrav

Med det nye BR18, bygningsklasse 2020 og energirenoveringsklasserne er efterspørgslen på mere effektive isoleringsprodukter højere end nogensinde

Maksimal isolering på minimal plads

Kingspan Insulations produktportefølje bidrager til at opfylde de nye energikrav med maksimal isolering på minimal plads. Kingspan hjælper arkitekter, energikonsulenter og entreprenører med anvendelsen af deres produkter. ikke alene med henblik på at reducere byggedimensionerne, men også i forhold til miljøcertificering samt at sikre, at konstruktionen med deres produkter lever op til de strenge krav til brandsikkerhed på det lokale marked – ved nybyggeri såvel som renoveringsprojekter.

Facader

Ved at bruge Kingspan Kooltherm i facader, er det muligt at reducere isoleringstykkelsen med op til 50%, hvilket sparer værdifuld m² plads. En tyndere vægkonstruktion giver også op til 40% mere dagslysindfald.

Gulve

Ved at bruge Kingspan Kooltherm K103 gulvisolering med lambda 0,018 eller Optim-R vakuumisolering med lambda 0,007 kan man også reducere isoleringstykkelsen af gulvisoleringen væsentligt, hvilket reducerer behovet for at grave i forhold til traditionelle produkter. 

Flade tage

Kingspan leverer Therma TR26 FM isolering med lambda 0,022 og høj trykstyrke til flade tage og terrasser. Dette reducerer ikke alene isolationshøjden - også vægten af isoleringen kan reduceres med op til 80% sammenlignet med traditionelle tagisoleringsprodukter. Dette gør Therma TR26 FM til det perfekte valg til nybyggeri, såvel som til efterisoleringsprojekter, hvor pladsen er begrænset.

Energikrav - hvad kan Kingspan hjælpe med?

Ved at bruge Kingspans produkter kan man enten reducere isoleringstykkelsen eller væsentligt forbedre u-værdien ved at bruge samme tykkelse som med traditionel isolering. Forbedring af U-værdien kan måske fjerne behovet for andre energikilder, som fx solpaneler, der ellers bruges til at opnå kravene i energiberegningen. For at hjælpe med valg af de bedst egnede produkter, tilbyder Kingspan kompetent teknisk rådgivning til professionelle, som bl.a. omfatter:

  • U-værdiberegning og kondensrisikoanalyse
  • Brandrådgivning
  • Valg af produkt og produktdata på hele Kingspans produktudvalg
  • Designservice til flade tage med kileskåret isolering
  • BIM detaljer og hjælp med montering og fastgørelse
  • DGNB, BREAAM, EPD data på produkter

Yderligere information: www.kingspaninsulation.dk, tlf. 4495 5559

 

Referenceprojekter fra Kingspan Insulation ApS

Grønttorvet

Grønttorvet

Nybygning | København | 315 mio.kr

Nybygning af logistik/distribution i København med 193 lejligheder på 7 etage...

Lavetten, Ørestad

Lavetten, Ørestad

Nybygning | København | 310 Mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 4 bygninger i København med 232 l...

Teglværkshus Teglholmen

Teglværkshus Teglholmen

Nybygning | København | 205 Mio.kr

Nybygning af boligblokke i København med 127 lejligheder på 5 etager . Selve ...

Blox

Blox

Nybygning | København | 350 Mio.Kr

Nybygning af kontor, butikker m.m. i København med 25 lejligheder på 8 etager...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår