Isolering der forhindrer fugtskader og øger boligarealet

Annonce – Dato 30 jan 2020

Det uforudsigelige danske vejr gør det udfordrende at forhindre fugt på byggepladserne. Men hvordan imødegår man denne udfordring? Panelbyg har en løsning i form af en hulmursisolering, der ikke optager fugt, og som samtidigt tilføjer flere m² til boligen i kraft af den gode isoleringsværdi. Op til 90 % mere effektiv end andre gængse isoleringsmaterialer.

Panelbyg har en løsning i form af en hulmursisolering, der ikke optager fugt

Eurowall fra Recticel er formfast og optager ikke vand

Traditionelle materialer som mineraluld, der er porøst, kan optage fugt, og når først skaden er sket er det besværligt og omkostningstungt at udbedre den. Panelbyg har sat sig for at sætte ind før skaden sker ved fx at tilbyde hulmursisolering, der er formfast og ikke reagerer ved kontakt med vand.

Høj isoleringsværdi reducerer isoleringstykkelsen

Eurowall isoleringsplader er produceret af PIR skum, som har en utrolig høj isoleringsværdi samt er vandafvisende og formstabilt. Fordelene er mange, men først og fremmest slipper man for, at isoleringen optager fugt i byggeprocessen og derved danner svamp eller skader murværket på sigt. Men hertil er det værd at bemærke, at med så høje isoleringsværdier kan man tilmed nøjes med væsentligt tyndere ydervægge. Det betyder, at man med væsentligt smallere vægge til følge får flere kvadratmeter i boligen. I et klassisk typehus på 170 m² vil man kunne opnå ca. 8,5 m² ekstra takket være den effektive hulmursisolering. Med de kvadratmeterpriser vi ser i Danmark, er valget af en effektiv isolering derfor en stor økonomisk gevinst for andet end blot varmeregningen.

kan man tilmed nøjes med væsentligt tyndere ydervægge

En hurtig og effektiv byggeproces

En anden fordel er, at man har med et produkt at gøre der fylder væsentlig mindre og vejer en tredjedel af traditionelle produkter af mineraluld. Det betyder, at det er let at håndtere for håndværkeren på byggepladsen, kliksystemet sikrer lufttætheden, og en simpel montage giver en hurtigere og mere effektiv byggeproces, overordnet set.

Yderligere information: www.panelbyg.dk, tlf. 8832 1770.

Referenceprojekter fra Panelbyg

Skjern Papirfabrik

Skjern Papirfabrik

Nybygning | Ringkøbing-Skjern | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af varmeværk i Ringkøbing-Skjern . Selve byggeriet er påbegyndt okt...

Parcelhus i Skjern

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår