Isocell papirisolering tildelt Natureplus® Certifikat

Annonce – Dato 3 okt 2017

Produktet opfylder de strengeste krav for indblæsning

Isocell papirisolering tildelt Natureplus® Certifikat

Isocell papirisolering tildelt Natureplus® Certifikat

Produktet opfylder de strengeste krav for indblæsning af cellulosebaseret isolering

EU har fastsat bæredygtighed som et af sine mål, bl.a. indenfor byggebranchen. Det betyder, at byggeprodukter i Europa skal testes og mærkes efter deres miljømæssige egenskaber.

Natureplus® Award Guidelines

Natureplus® er den internationale Sammenslutning for bæredygtige bygninger og boliger, en organisation, der uvildigt bedømmer bæredygtige materialer ud fra tests og prøvninger. Isocell papirisolering er blevet gennemprøvet via et testprogram, der omfatter miljø, sundhed og funktion. Produktet opfylder de strenge krav i Natureplus Award Guidelines RL0107 for indblæsning af cellulosebaseret isolering. CBI Danmark A/S er eneste leverandør i Danmark af Isocell papirisolering og er naturligvis glade for, at certifikatet er i hus. ”Igen viser produktet, at dets egenskaber i helt i top,” siger direktør Per K. Thomsen.

Systemløsninger

På Building Green vil CBI Danmark A/S have fokus på systemløsninger, der fremmer bæredygtigheden i byggerier: Isocell papirisolering, Pavatex træfiberisolering og Airtight produkter. Disse produkter er anvendt i det bæredygtige byggeri Permatopia, små 50 kilometer syd for København i den lille by Karise, et bæredygtigt og selvforsynende økosamfund. Her vil 90 åndbare og økologiske rækkehuse stå klar til indflytning i slutningen af 2017, isoleret med Isocell. Det består af 90% genbrugsmateriale og er kendetegnet ved at være fantastisk til at modvirke fugt og skabe et godt indeklima.

”Permatopia er et epokegørende projekt og kan blive en øjenåbner for både bygherrer og investorer i forhold til at skabe bæredygtige boliger, som folk gerne vil bo i. Det er et benchmark inden for grønt boligbyggeri og repræsenterer fremtidens byggeri. Hos CBI Danmark er vi naturligvis glade og stolte over at blive valgt til denne opgave”, siger konstruktør og teknisk rådgiver hos CBI Danmark Martin H. Green. De samme produkter er for nyligt også blevet anvendt i et par bæredygtige én-familiehusprojekter i henholdsvis Klitmøller og i Hornslet.

Systemgaranti giver tryghed for bygherren

CBI Danmarks systemløsninger udløser en systemgaranti (den eneste i Danmark) for, at alle produkterne i konstruktionen kan arbejde sammen:

  • Dampbremser (med tape, fugemasse, manchetter m.m )
  • Isocell papirisolering udført af uddannede CBI Danmark isolatører; med sætningsgaranti, fugtgaranti og livstidsgaranti.
  • Udvendige diffusionsåbne plader fra Pavatex eller Isocell´s diffusionsåbne membraner.

Der kan sagtens opretholdes systemgaranti også på renovering; dog skal CBI Danmark indover sagen for at rådgive og godkende konstruktionsforslag, før en endelig systemgaranti bliver udskrevet. Mange rådgivere inden for Dansk Byggeri siger entydigt: "Der er brug for robuste totalløsninger, som vi ved, at leverandørerne står bag." Det kan CBI Danmark nu præsentere med deres nye systemgaranterede løsninger.

Isopearl Climate Glue

Endelig vil CBI Danmark have et nyt produkt med på messen: Isopearl Climate Glue, som dog ikke indgår i ovenstående systemløsninger. Der er tale om en ny type hulmursisolering, der er meget velfungerende.

Vi udstiller på Building Green i Forum. Mød os på stand nr. 56

Se mere på www.cbidanmark.dk, tlf. 97 12 65 00.

Referenceprojekter fra Nviro

Typehusfirmaet Skanlux A/S

Typehusfirmaet Skanlux A/S

Skanlux bygger hvert år ca. 25 helårsboliger på mellem 180-200 m2. Al...

Renovering af Tjørnegårdsskolen

Renovering af Tjørnegårdsskolen

Indv.renovering | Roskilde | 20 mio.kr

Indv.renovering af skole 0-10, klasse i Roskilde . Selve byggeriet er påbegyn...

Nybyggeri - Skelbæklund

Nybyggeri - Skelbæklund

Dianalund

Skelbæklund er et mix af ejerboliger, rækkehuse til leje og et seniorbofæll...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår