Isocell papirisolering og Hunton Nativo® træfiberisolering

Annonce – Dato 24 nov 2020

Der er nye tider på vej i byggebranchen. Fra tidligere at have været en konservativ branche med faste meninger og holdninger til byggeri og materialer, bliver miljø og bæredygtighed nu tænkt ind i byggeriet.

Isocell papirisolering og Hunton Nativo® træfiberisolering

Bæredygtige isoleringsløsninger

Det er også tilfældet for isoleringsmaterialer, og det mærker CBI Danmark A/S for alvor. Virksomheden er leveringsdygtig i Isocell papirisolering og Hunton Nativo® træfiberisolering, som er nogle af de førende cellulosebaserede materialer i Europa. ”Byggebranchen står for ca. 40 % af alt affald. Det skal der laves om på, og det gør det ekstra vigtigt for os at kunne dokumentere bæredygtigheden i vores løsninger. Det gør vi bl.a. ved at teste vores produkter, så de lever op til nutidens krav”, fortæller Martin Hansen Green, byggeteknisk rådgiver hos CBI Danmark A/S.

Åndbare løsninger

Isocell papirisolering, fremstillet af genbrugsaviser, og Hunton Nativo® træfiber er blandt de isoleringsmaterialer, der har det laveste CO₂-aftryk for fremstilling og indbygning. ”Indtil for nyligt blev produkterne set på med en vis skepsis i branchen, for hvordan er det nu lige med brand, fugt og råd, når man isolerer med papir eller træ? Det er heldigvis nu blevet mere velkendt, at materialerne dels ikke har forhøjet risiko for de nævnte faktorer, dels at papir- og træfiberisolering er et endog meget værdigt alternativ til klassiske isoleringsmaterialer som fx glasuld og stenuld. Ikke mindst på grund af åndbarheden. Cellulosebaseret isolering med dampbremse øger indeklimakomforten i forhold til isolering med mineraluld og PE-folie. Og de fleste kan formentlig blive enige om, at det ikke er rart at bo i en plasticpose. Papir- og træfiberisolering lader bygningen ånde, holder konstruktionen tør og giver en positiv effekt på både lyd og indeklima”, understreger Martin Hansen Green.

Cellulosebaseret isolering fra CBI Danmark for bedre indeklima og økonomi

Fokus på miljøbevidsthed

CBI Danmark A/S oplever en øget interesse for sine løsninger og glæder sig over den større den større fokus på miljøbevidsthed i branchen som helhed. Fra at bæredygtighed og miljø var ukendt i byggeriet, er det blevet mainstream og normen for fremtidens grønne byggeri. Bæredygtighed er blevet populært og giver prestige.

Firmaprofil

CBI Danmark A/S er totalleverandør af bæredygtige totalløsninger til hele klimaskærmen fra inderst til yderst: Isocell papirisolering er et af de bedste produkter til bæredygtigt byggeri. Det er FSC®-mærket (FSC-N003106), har NaturePlus certifikatet og kan anvendes til DGNB byggerier. Desuden er Isocell Evolution registreret i databasen for byggeprodukter, der kan indgå i Svanemærket byggeri. Hunton Nativo® er fremstillet af træfiber af granflis fra de norske skove – et vedvarende råmateriale, der lagrer kulstof i hele produktets levetid. Alt træflis kommer fra et miljøcertificeret skovbrug, hvor skoven udnyttes i overensstemmelse med PEFC´s regler. Virksomheden leverer desuden Airtight produkter, Isowind ventilationsplader, indblæsningsmaskiner og alt i tilbehør dertil.

Yderligere information: www.cbidanmark.dk, tlf. 9712 6500.

Referenceprojekter fra Nviro

Typehusfirmaet Skanlux A/S

Typehusfirmaet Skanlux A/S

Skanlux bygger hvert år ca. 25 helårsboliger på mellem 180-200 m2. Al...

Renovering af Tjørnegårdsskolen

Renovering af Tjørnegårdsskolen

Indv.renovering | Roskilde | 20 mio.kr

Indv.renovering af skole 0-10, klasse i Roskilde . Selve byggeriet er påbegyn...

Nybyggeri - Skelbæklund

Nybyggeri - Skelbæklund

Dianalund

Skelbæklund er et mix af ejerboliger, rækkehuse til leje og et seniorbofæll...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår