Intelligente containere holder Bornholm ren

Dato: 16 mar 2017

På Bornholm giver affaldscontainerne selv besked, når de er ved at være fulde.

Intelligente containere holder Bornholm ren

Intelligente containere holder Bornholm ren

På Bornholm giver affaldscontainerne selv besked, når de er ved at være fulde.

I sommerhusområder er der typisk stort udsving i antallet af besøgende fra en uge til den næste. Det giver udfordringer, når det kommer til at vurdere behovet for tømning af skraldespande og containere i turist-områder.

Intelligente miljøstationer

Det har Bornholms Affaldshåndtering, BOFA, taget konsekvensen af og etableret intelligente miljøstationer med højteknologiske affaldsbeholdere fra Joca a/s. JocaWaste-beholderne har installeret en censor i de nedgravede affaldscontainere. Den måler affaldsniveauet og sender automatisk informationen videre til BOFA, som ud fra målingerne planlægger, hvornår der er behov for næste tømning.

Besparelse af tid og mandetimer

De faste tømningstidspunkter med skraldebilen er dermed afløst af en løbende vurdering, så der kun køres ud til de affaldsstationer, hvor der er behov. Det sparer både tid og mandetimer, ligesom oprydningsarbejdet er blevet nemmere idet man med en censor installeret, kan undgå de overfyldte containere og skrald, der flyder rundt om beholderne.

Læs mere om niveaumåling i nedgravede affaldscontainere fra Joca.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår