En nedgravet affaldsstation handler også om logistik

Annonce – Dato 8 sep 2022

Når man omlægger sin affaldssortering til nedgravede affaldsbeholdere, er der flere ting at have for øje, herunder også logistikken. Hvordan placeres affaldsstationen bedst i forhold til borgerne, som skal sortere affaldet? Hvordan får man den bedste og mest sikre adgangsvej for renovationsbilen? Læs her, hvordan AB Esbjerg afd. 7 nåede frem til den bedste placering samt valg af affaldsbeholdere til netop deres boligforening. 

NEDGRAVET AFFALDSSTATION fra joca

ÉN AFFALDSSTATION, 7 BEHOLDERE

I samarbejde med joca a/s fandt Arbejdernes Boligforening i Esbjerg, AB Esbjerg, frem til gennem rådgivning og sparring, at foreningens afdeling 7 skulle have installeret én affaldsstation med syv nedgravede jocaWaste-beholdere. AB Esbjerg har ifølge boligforeningens inspektør, Søren Møller, været yderst tilfreds med løsningen med den ene station, som AB Esbjerg og joca i fællesskab fandt frem til.

"Det var en logistisk prioritering at få én station, så vi kunne få det hele til at gå op. I forhold til tilkørselsforhold var det nemmere at samle et sted, og så fik vi stationen placeret ved udgangen, så renovationsbilen har nemt ved at hente affaldet", Søren Møller, inspektør hos AB Esbjerg.

PLADSBESPARENDE AFFALDSLØSNING fra joca

VALGTE PLADSBESPARENDE AFFALDSLØSNING

Samarbejde endte i den rette løsning

AB Esbjerg og joca var undervejs i processen i løbende dialog for at finde den rette løsning til boligforeningens afdeling 7. Det fortæller jocas projektkoordinator Klaus Søgaard, der rådgav AB Esbjerg til affaldsstationen med jocaWaste-beholderne.

”Udfordringer som pladsmangel, parkeringspladser, grønne områder, legeplads og forsyningskabler i jorden gjorde, at vi skulle tænke kreativt. Vi skulle udnytte arealet bedst muligt uden at påvirke for meget, og vi vendte hele gården for at finde den rette løsning med det fuldt nedgravede system” – Klaus Søgaard, projektkoordinator hos joca a/s
For AB Esbjerg har det været utrolig positivt og trygt at have haft den samme koordinator og de samme personer hos joca koblet på under hele forløbet. Generelt har boligforeningen sat stor pris på samarbejdet med joca som leverandør af moderne og langtidsholdbare affaldsløsninger.

”Projektstyringen og samarbejdet med joca har været til topkarakter, og de har været meget fleksible og professionelle i hele processen. Vi har fået en konstruktiv og professionel rådgivning, og joca har været nemme at tale med, hvis vi havde ændringer og justeringer. De er meget løsningsorienterede.” – Søren Møller, inspektør hos AB Esbjerg.

jocaWaste-beholderen

Ordentlighed er en dyd

At finde de rette løsninger for kunderne er da også noget, Klaus Søgaard som projektkoordinator går meget op i.

”Vi går meget op i at sikre ordentlighed i de ting, vi gør, og at være løsningsorienterede overfor vores kunder, hvilket løsningen ved AB Esbjerg er et godt eksempel på. Vi tilgodeser både entreprenøren og bygherren, og det giver bare bedre løsninger” – Klaus Søgaard, projektkoordinator hos joca a/s.
jocaWaste-beholderen, som blev en del af affaldsløsningen til AB Esbjerg, er en nedgravet container, der har plads til 5 m3 affald under jorden. Den leveres som standard med løftesæk, sikkerhedshegn og med danskproduceret betonkasse til 5 m3-inderbeholder.

Søger du hjælp til en lignende løsning – eller måske til et helt andet projekt – skal du være mere end velkommen til at tage fat i os. Du kan også læse mere om vores projektrådgivning her.

Se produktet jocaWaste

Mere om produktet Helt nedgravede containere

Helt nedgravede containere

Spar plads, spar penge og spar på miljøet med en nedgravet affaldsløsning

VF 600

VF 600

Optimal til by. Støjsvag, vedligeholdelsesfri og ideel til affaldsstationer

Læs mere

UNO

UNO

Plads til 3, 4 eller 5 m3 affald under jorden. Udført i galvaniseret stål

Læs mere

DUO

DUO

DUO er opdelt til to fraktioner med plads til 3, 4 eller 5 m3 affald

Læs mere

jocaWaste

jocaWaste

Plads til 5 m3 affald. Dansk produceret og udført i rotationsstøbt plast

Læs mere

Datablad VF600

Datablad VF600

Tekniske specifikationer om VF 600

Læs mere

Datablad jocaWaste

Datablad jocaWaste

Minitekst: Tekniske specifikationer om jocaWaste

Læs mere

Datablad UNO

Datablad UNO

Tekniske specifikationer om UNO

Læs mere

Datablad DUO

Datablad DUO

Tekniske specifikationer om DUO

Læs mere