Installér fleksibel dagslysstyring med DALI Addressable

Annonce – Dato 26 Aug 2021

Markedets bedste dagslysstyring fra Niko.

Niko, gaslysstyring

Med Niko’s DALI-sensorer er det nemt og enkelt at skabe de bedste forudsætninger for korrekt belysningsniveau i både offentlige og private erhvervsbygninger.

Én DALI-sensor med alle funktioner

Intelligent lysstyring skal være enkel. Derfor har Niko udviklet et komplet sortiment af “all-in-one” DALI-sensorer, hvor den enkelte sensor har alle funktioner indbygget. Den samme sensor kan derfor indgå i de fleste lysstyringsløsninger. Det letter installationen og optimerer logistikken, da man ikke længere skal holde styr på et utal af varianter igennem bygge- og installationsprocessen.

Fordelene ved dagslysstyring

Med dagslysstyring tilpasser systemet indendørsbelysningen efter hvor meget dagslys, der trænger ind i rummet. Dermed kan belysningsniveauet i rummet holdes på et stabilt niveau, mens man kan være sikker på, at lyset ikke er tændt ved stærkt solskin. På den måde sparer du energi, så du kan fokusere på andre ting. Du kan endda opdele et rum i zoner, så systemet kan dæmpe lamperne tættest ved vinduet mere end lamperne bagerst i rummet.

Energieffektiv lysstyring i bygninger

Med sensorer fra Niko kan man installere intelligent lysstyring i både offentlige og private bygninger. Det giver dig mulighed for at bidrage til opførelsen af bæredygtige bygninger med energieffektiv lysstyring uden at gå på kompromis med brugerkomforten.

Niko-Servodan, lysstyring

DALI Addressable

Niko DALI-sensorerne benytter DALI Addressable, der giver en simpel og fleksibel fortrådning, så man nemt kan opdele belysningsanlægget i op til tre forskellige dagslyszoner, hvor belysningsniveauet tilpasser sig mængden af dagslys.

Man skal kun bruge et femleder-kabel, uanset hvor mange zoner man ønsker at konfigurere. Når systemet er installeret, kan man programmere sensoren fra sin smartphone via en IR-dongle.

Se en video om hvor let det er at installere og konfigurere DALI Addressable

Hent brochuren ”Det enkle valg af sensor” her

Læs mere om sensorer her

Læs mere om Niko her, tlf. 7442 4726.

Mere om produktet SENSORER

SENSORER

Skal lyset tænde automatisk, når du kommer ind i et rum?

Tilstedeværselsessensor
Bevægelsessensor indendørs
Bevægelsessensor udendørs
Skumringsrelæ
DALI
DALI-2 SENSOR
NIKO SENSORSERIEN P40 OG M40