Innovativ varmeventilator fra Flowair

Annonce – Dato 21 jan 2021

Vandbåren kalorifere, varmtvandsblæser eller varmeventilator — kært barn har mange navne, men produktet er det samme. Varmeventilator er det, produktet oftest kaldes i virksomheden Anteco Thermo Trade A/S. De har i mere end 25 år specialiseret sig i varmluftløsninger til erhverv, industri og landbrug. Varmeventilatorer kan producere varme fra både fjernvarme og centralvarmekedler, men i dag ses også flere og flere projekter, hvor kilden er en varmepumpe. Anteco Thermo Trade A/S er den danske importør af bl.a. varmeventilatorer fra producenten Flowair. 

Vandbåren kalorifere, varmtvandsblæser eller varmeventilato

Et unikt og optimeret produkt med mange fordele

Varmeventilatoren LEO fra Flowair er på mange måder et unikt produkt og er optimeret på flere punkter for at gøre montagen nemmere og hurtigere for installatøren. Nogle af fordelene ved LEO-serien er følgende:

3 hastigheder og indbygget hastighedsregulering

LEO er monteret med en ventilatormotor med 3 hastigheder, og alle Flowairs termostatløsninger har indbygget hastighedsregulering. Dermed er noget af ledningsarbejdet i princippet foretaget fra fabrikken. Man skal således ikke selv montere både en termostat og en motorregulering og efterfølgende ledninger mellem disse. 

montagen nemmere og hurtigere for installatøre

Lav vægt

Kabinettet er i bl.a. PPE, hvilket er et meget stabilt og særdeles let materiale, og LEO-serien vejer derfor mindre end traditionelle varmeventilatorer. Den lavere vægt gør enheden nem at håndtere. 

Universalt monteringsbeslag

Alle varmeventilatorer leveres med et montagebeslag, som er med i prisen. Beslaget er universelt og dækker næste alle tænkelige installationer. I modsætning til traditionelle vægbeslag er montagen af universalbeslaget til LEO-modellerne mere enkel, idet det kun består af en enkelt multibøjle og ikke som ofte af 2 separate vægbeslag.

Og bedst af alt, så er Flowair LEO varmeventilatorene prismæssigt konkurrencedygtige.

UNIVERSALT MONTERINGSBESLAG

Lufttæpper, cirkulationsventilatorer og decentrale ventilationsanlæg

Flowair er dog meget mere end fokus på enkel montage og gennemtænkt komponentvalg. Flowair producerer udover varmeventilatorer også lufttæpper, cirkulationsventilatorer og decentrale ventilationsanlæg. Flowairs produktserier er udviklet, så hvert produkt kan benyttes separat, som det traditionelt gør sig gældende, fx et lufttæppe med en mekanisk dørsensor, der blot tænder og slukker når døren åbner. Eller en varmeventilator, der starter og stopper på basis af signalet fra termostaten. Det hele kan også projekteres, så alle produkterne arbejder sammen - uden brug af et avanceret og økonomisk tungt CTS-anlæg. Dermed strækker mulighederne sig fra enkel traditionel montage til et fuldautomatisk ”mini” CTS-anlæg.

LUFTTÆPPER, CIRKULATIONSVENTILATORER OG DECENTRALE

Styring med Flowair mini-CTS

Når døren åbnes, og lufttæppet aktiveres, kan styringen Flowair mini-CTS ændre på varmebehovet nær døren og regulere varmeventilatoren midlertidigt. Er der for varmt under loftet, kan cirkulations-ventilatoren presse varmen ned, før varmeventilatoren går i drift. Det hele kan spille sammen med det decentrale ventilationsanlæg, og systemet kan optimere hele indeklimaet med en ”T-box”, som den centrale styreenhed hedder. Den kan derudover også kobles til større CTS-anlæg, hvis der er behov for det.

Læs mere om Flowair LEO her.

Yderligere information: http://anteco.dk/kontakt/kontakt-anteco/, tlf. 70 26 83 26.

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår