Injicering af revner og delaminering genskaber betonens styrke

Annonce – Dato 24 okt 2019

Når beton slår revner, bliver porøs eller er påvirket af vand, kan Areo udføre injicering med epoxy eller polyurethan der sikrer, at betonkonstruktionen igen er tæt, stærk og modstandsdygtig.

Injicering fremfor udskiftning

Betonkonstruktioner og afretningslag er udsat for forskellige former for belastninger, hvorunder der kan opstå revner. Udbedres de ikke i tide, kan der opstå permanente skader. Der er tid og penge at spare ved at injicere fremfor at udskifte hele betonkonstruktionen, og Areo oplever derfor en stigende efterspørgsel på injicering. Konstruktionens oprindelige styrke og funktion kan genskabes, hvis revnerne tættes korrekt med de rigtige produkter.

Injicering af revnerinjicering fremfor udskiftning

Teknik

Injicering er en teknik, som anvendes til udbedring af revner og hulrum i beton, murværk og fundamenter. Injicering kan også standse vandlækager ved rørgennemføringer, støbeskel eller dårligt støbt beton. Arbejdet foregår ved at Areo borer huller omkring utæthederne, hvorefter der indsættes ventiler, også kaldet nipler, i hullerne. Epoxy eller polyurethan pumpes så igennem niplerne, indtil lækagen er standset og eventuelle hulrum er udfyldte.

Injiceringsopgaver

  • Betongulve
  • Vægge - både indendørs og udendørs
  • Støbeskel
  • Betondæk
  • Bassiner
  • Altaner
  • Kældre
  • Brønde
  • Broer
  • Tunneller

som anvendes til udbedring af revnerhulrum i beton

Reference
Herlev Hospital

Areo udfører injicering, og reetablering af lyddug ved døråbninger med efterfølgende støbninger på Herlev Hospital. Projektet omfatter ca. 25.000 m² betongulv.

Forstærk betonkonstruktioner med kulfiberstænger

Areo anvender kulfiberstænger på Herlev Hospital til ekstra forstærkning ved dørene. Porøse betonkonstruktioner med revner kan forstærkes med kulfiber, der har en større styrke og mindre densitet, sammenlignet med traditionelle forstærkningsmaterialer, fx stål. Derudover korroderer kulfiber ikke, hvilket øger konstruktionens levetid.

Kvalitetssikring

Areo arbejder systematisk med kvalitetssikring. Derfor udfører Areo arbejdet på Herlev Hospital billigst i regning. Alt udført arbejde bliver dokumenteret i kvalitetssikringsdokumenter, hvor kunden i detaljer får beskrevet forbrug af materialer, tid og kvalitet.

Yderligere information: Kontakt salgsdirektør Michael Hougaard på mobilnummer 25 12 74 36.

Se også www.areo.dk

Mere om produktet Injicering med epoxy eller polyurethan

Injicering med epoxy eller polyurethan

Tætning/lukning af hulrum og revner i beton, murværk, gulve

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår