Varmepumper

Varmepumper

Varmepumper

Vores luft/vand varmepumper findes i 4 serier. Herudover har vi et enkelt produkt til varmtvandsproduktion.

Block Alezio-3 S V200 serien, der inkluderer en stor varmtvandsbeholder, på 177 liter, findes i størrelserne 6, 11 og 16 kW, og alle 3 størrelser kan fås med el-backup eller som hybrid version. Block Alezio-3 S V200 kan installeres med indbygget buffertank i et sammenhængende kabinet - en løsning, der både er effektiv og pladsbesparende.

Alezio-3 serien er såkaldte solo versioner, dvs. indedelen er væghængt og uden varmtvandsbeholder indbygget. Serien findes i størrelserne 6, 11 og 16 kW.

HPI-3 serien er vores større varmepumper. Disse er, som Alezio-3, solo versioner i både el-backup og hybrid udgaver, men findes derimod i størrelserne 22 og en 27 kW, som også kan kombineres i kaskadeløsninger på op til 8 varmepumper, hvis behovet overstiger ydelserne på disse.

Block LVG2 M 8 & 12 kW er vores nye monobloc varmepumpe, som findes i 2 størrelser. VG2-serien er med den indbyggede EVI-teknologi bygget til det nordiske klima. Sammen med indemodulet HS IDU dannes et komplet varmeforsyningsanlæg med både brugsvandsproduktion og varme til gulvvarmen eller radiatoranlægget.

Kaliko er vores varmepumpeenhed til produktion af varmt brugsvand. Den anvender overskudsvarme fra ventilationsanlæg eller varmerum som energikilde.

Luft-luft

Luft-luft

Se vores udvalg her

Læs mere

Luft-vand

Luft-vand

Split-varmepumper

Læs mere

BLOCK ALEZIO - 3S V200

BLOCK ALEZIO - 3S V200

Varmepumpe) justering af varme komfort setpunkt

Læs mere

LEGIONELLAFUNFTION BLOCK ALEZIO 3 S V200

LEGIONELLAFUNFTION BLOCK ALEZIO 3 S V200

Se hvordan anti-Legionella funktionen aktiveres i varmepumpens styring

Læs mere

Relaterede produkter

Gaskedler

Gaskedler

Se mere her


Større anlæg

Større anlæg

Se vores udvalg her


Nyheder fra HS Tarm A/S

Varmepumper til lavenergiklasse-byggeri

Varmepumper til lavenergiklasse-byggeri

Masser af nyheder fra HS Tarm på VVS’21 i Odense

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår