Varmepumper til lavenergiklasse-byggeri

Annonce – Dato 1 okt 2021

HS Tarm, varmepumper til lavenergiklasse-byggeri

Masser af nyheder fra HS Tarm på VVS’21 i Odense. Velkommen på messestand C-3727. 

HENT DIN BILLET HER

Du kan bl.a. se varmepumper på standen - velegnede til både mindre og større byggerier. Vi har det sidste års tid leveret rigtig mange varmepumper til nybyggerier, hvor lavenergiklasse er nøgleordet, og her passer HS Tarm varmepumperne perfekt. Kig forbi stand C-3727, og hør mere om de mange muligheder, vi kan tilbyde.

Lavenergiklasse-byggeri i Randers

Grinden Terrace med 40 lejeboliger i Romalt, Randers SØ, er et af de lavenergiklasse-byggerier, som HS Tarm har leveret varmepumper til. Rækkehusene er 1 - og 2 plans lejeboliger fra 100 - 122 m2 med enten 4 eller 5 værelser. Opvarmningen sker med energieffektive luft/vand varmepumper, der sikrer en billig opvarmningsform. Grinden Terrace er som lavenergiklasse-byggeri optimeret i forhold til energiforbrug og økonomi.

HS Tarm, varmepumpeskader i fjernvarmesystemer

Varmepumpekaskader i fjernvarmesystemer

- er en installation af mange små konventionelle luft/vand varmepumper i stedet for specialbyggede varmepumper.

Denne type installation sikrer de store fordele med varmepumper i fjernvarmesystemet uden, at det er uoverkommeligt dyrt eller driftsmæssigt risikabelt. Kombiner med eksisterende bio- eller gaskedler, eller opgrader med nye bio- eller gaskedler.

HS Tarm har i 2020 installeret flere af disse projekter - og vi har en 3D model af en varmepumpekaskade med på messen - så kig forbi stand C-3727.

HS Tarm, co2 neutral opvarmning af huse

Værn om vores natur

Vi kan alle gøre en indsats for at sikre, at naturen kan overleveres i god form til de kommende generationer. Hvis vi stadig skal kunne bo i vores huse uden forøget risiko for elementernes rasen, skal de stadig større klimaforandringer bremses. Opvarmningen af vores huse skal derfor ændres fra at være CO2-producerende til at være CO2-neutral.

En effektiv metode er at skifte til en luft/vand varmepumpe fra HS Tarm. Varmepumperne fra HS Tarm drives af el, og når denne el produceres af vindmøller, bliver opvarmningen CO2-neutral. Det er således slut med udledning af skadelige stoffer til luften omkring din bolig.

Ca. 70 % af den energi, som varmepumpen leverer til opvarmning og varmt vand, kommer fra solen. Varmepumpen høster den energi, som solen leverer til luften og jorden omkring din bolig.

En varmepump kræver ikke tid til vedligeholdelse eller bestilling af brændsel – den passer sig selv uden din indblanding.

Se mere om varmesystemer fra HS Tarm her

Mød HS Tarm på VVS’21 i Odense.

Velkommen på messestand C-3727.

Mere om produktet Varmepumper

Varmepumper

Læs mere om vores varmepumper her

Luft-luft

Luft-luft

Se vores udvalg her

Læs mere

Luft-vand

Luft-vand

Split-varmepumper

Læs mere

BLOCK ALEZIO - 3S V200

BLOCK ALEZIO - 3S V200

Varmepumpe) justering af varme komfort setpunkt

Læs mere

LEGIONELLAFUNFTION BLOCK ALEZIO 3 S V200

LEGIONELLAFUNFTION BLOCK ALEZIO 3 S V200

Se hvordan anti-Legionella funktionen aktiveres i varmepumpens styring

Læs mere

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår