Gaskedler

Gaskedler

Gaskedler

Kondenserende kedler

Kondenserende kedler er i sagens natur konstrueret til at fungere i installationer, hvor driftsforholdene netop giver kondensering af røggasserne. Dannelsen af kondens i røggasserne inde i kedlens kondensor er med til at holde denne ren. Vær derfor opmærksom på, hvis driftsforholdene ikke giver kondensering i kedlens kondensor under størstedelen af driften, er der risiko for, at kondensoren blokeres af inddampede røggasrester. Kondenseringstemperaturen for røggasser fra forbrænding af gas ligger omkring 49 °C. Kondenserende kedler skal derfor normalt installeres med en maksimal kedeltemperatur på 50 °C. Under de rigtige forhold kan det dog tillades, at den maksimale fremløbstemperatur kan sættes til 60 °C. Dette kræver, at anlægget er dimensioneret som et 60/40 anlæg, altså hvor afkøling i anlægget er stor.

Biogas

Det er både godt for miljøet og din økonomi at fyre med biogas! Hvis du i dag har en gaskedel af lidt ældre dato, er der en væsentlig besparelse ved at udskifte den til en ny og moderne gaskedel. Det behøver nemlig ikke at være dyrt at være miljøbevidst. Tværtimod, når det handler om varme. Naturgas anses for at være den reneste fossile energikilde. Moderne kondenserende gaskedler med energieffektivitetsklasse A sikrer, at den varme, der udvindes af gassen, kan udnyttes næsten fuldstændigt.

Gulvstående

Gulvstående

BBS EVO 15 H er vores eneste gulvstående gaskedel

Læs mere

Væghængte

Væghængte

Standard med indbygget varmtvandsbeholder

Læs mere

Væghængt WMC 20-33 C

Væghængt WMC 20-33 C

En gaskvalitetskompenserende kedel med indbygget brugsvandsveksler

Læs mere

Væghængt WMS

Væghængt WMS

Fås i en 14 og en 24 kW udgave

Læs mere

Datablad WMS

Datablad WMS

Se databladet her

Læs mere

Datablad WMC

Datablad WMC

Se databladet her

Læs mere

BAXI Gaskedel WGB EVO Justering af varmekurve

Relaterede produkter

Varmepumper

Varmepumper

Læs mere om vores varmepumper her


Større anlæg

Større anlæg

Se vores udvalg her


Nyheder fra HS Tarm A/S

Varmepumper til lavenergiklasse-byggeri

Varmepumper til lavenergiklasse-byggeri

Masser af nyheder fra HS Tarm på VVS’21 i Odense

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår