Hos Surfaced får man stilrene og rå designgulve, der er stærkere end normale industrigulve

Dato: 7 Feb 2020

Med Topcret Microcement skaber Surfaced flotte og levende overflader på bl.a. gulve, vægge, trapper, facader og møbler. Sammen med microcementens modstandsdygtige egenskaber imponerer den fugefrie overflade, der er nem at vedligeholde.

Surfaced stilrene designgulve og overflader skabt i et råt New York-look stiger i popularitet. Interessen og den stigende efterspørgsel mærkede Surfaced allerede for et par år siden, da de stadig hed Eurodeck.

Siden 2017 har forhandlingen af den spanske producent Topcret i Danmark ligget hos Eurodeck. Med de nye microcement produkter og den nye profil kom der et naturligt behov for navneskifte, og Eurodeck er derfor blevet til Surfaced.

produkter og den nye profil kom der et naturligt behov for navneskifte

Meget mere end flot design

Topcret Microcement forhandles i mere end 40 lande og producerer nogle af branchens absolut bedste produkter indenfor mikrobelægning. Blandt andet produktet Topcret Baxab, der benyttes til overflader hvor kravene til kvalitet og modstandsdygtighed er meget høje. Topcret Baxab er f.eks. 3-4 gange stærkere end normale industrigulve. Topcret Microcement har ligeledes en yderst høj styrke og er 1,5 gange stærkere end normale industrigulve.

Med microcement får man ikke blot et råt og stilrent design. Overfladerne er således fugefri, nemme at rengøre, skridsikre og har en tykkelse på blot 2-3 mm. Microcement påføres direkte oven på eksisterende væg- eller gulvoverflader. Dette sparer både unødvendigt arbejde, tid og penge.

får man ikke blot et råt og stilrent designOverfladerne er således fugefri, nemme at rengøre

Gulv med et levende udtryk

Hos Essity Danmark, beliggende i Allerød, eftersøgte man indvendigt et nutidigt look, og især det efterhånden noget altmodische røde klinkegulv trængte til en modernisering. Man kiggede på muligheden for at fjerne fliserne, men projektet viste sig at blive for omfattende. Arbejdet ville blive for forstyrrende for de ansatte. Derfor blev design - kombineret med enkel montering afgørende, og valget faldt på Surfaced. Her kunne man få et råt og levende udtryk med Topcret Microcement, sammenfattet med at det kunne spartles direkte ovenpå den eksisterende gulvoverflade.

Jesper Jørgensen, ejer af JJBYG fortæller: ”Vi skulle finde et alternativ til at banke fliserne af, da dét ikke var en mulig løsning. Vi fandt frem til to mulige leverandører, men valgte Surfaced, da man ikke ønskede et fuldstændig ensfarvet gulv, men et gulv med spil i”. Til gulvet benyttede man Topcret Microcement i en 50/50 blanding af farverne Gris Topo Rustic og Acero Rustic. Jesper Jørgensen fortæller videre: ”Derudover var vi lidt udfordret med en trappe. Det var hovedsageligt vandrette flader, altså klinkegulvet, der skulle belægges med microcement, men der var også en smule areal på trapperne som var belagt med røde klinker. Det er ikke alle produkter der kan påføres på lodrette overflader. Det kan man med Topcret Microcement, så det var intet problem for Surfaced”.

Udover lodrette flader, kan Topcret Microcement hæftes på alt fra fliserne i badeværelset til glatte søjler og spisebordet i træ. Microcement fås i 24 naturfarver og bliver opbygget i 8-10 lag, og fladerne er stærke og rengøringsvenlige.

Topcret Microcement er lige egnet inde som ude, og kan derfor også uden problemer benyttes til facader, udendørsarealer og selv swimmingpools.

Kvalificerede medarbejdere og god rådgivning

Medarbejderne hos Surfaced bliver jævnligt efteruddannet i brugen af nye materialer og metoder. God service og høj kvalitet leveret til tiden er normen - dette forenet med deres mange års erfaring gør Surfaced til en særdeles kvalificeret samarbejdspartner. Det kan Jesper Jørgensen bakke op om og understreger samtidig vigtigheden af en god udførsel, når det kommer til påføringen: ”Vi har haft et godt samarbejde med Surfaced. Vi er blevet hørt undervejs, der har været en god dialog og de har udført et godt stykke arbejde. Da microcement bliver spartlet på, er måden det påføres vigtig, da hvert enkelt strøg efterfølgende fremstår synligt. Så håndværkerens ekspertise og håndelag er utrolig væsentlig”.

bliver jævnligt efteruddannet i brugen af nye materialerudtryk vises frem på omkring 500 m2 gulv- og vægflader

Konstruktiv dialog med kunder og fagfolk

Hos Surfaced i Karlslunde er der gennem det seneste år arbejdet hårdt på at få transformeret Aalborg Portlands tidligere kontor- og lagerbygning til et moderne show- og designhus - CRE8 Design Studio,hvor de mange forskellige designflader og udtryk vises frem på omkring 500 m² gulv- og vægflader.

Udover at være et sted hvor virksomhedens kunder kan få et indtryk af mulighederne og få foretaget den nødvendige forventningsafstemning, vil der fra og med sommeren 2020 vil blive afholdt åbne workshops for f.eks. arkitekter, indretningsarkitekter, bygningsrådgivere, kunstnere og andre kreative målgrupper. Her vil man, udover at få materialeinspiration til brug i det daglige virke, også få mulighed for selv at prøve materialerne af samt få en konstruktiv snak blandt andre fagfolk.

FÅ NYHEDER OM BYGGEMATERIALER OG
PRODUKTER - DIREKTE I INDBAKKEN

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår