Hold hjemmet eller virksomheden sikret med Freund IP

Annonce – Dato 9 nov 2017

Den perfekte løsning til alle steder, hvor det er vigtigt at styre adgangsforholdene

Hold hjemmet eller virksomheden sikret med Freund IP

Hold hjemmet eller virksomheden sikret med Freund IP

Den perfekte løsning til alle steder, hvor det er vigtigt at styre adgangsforholdene

Med Freund IP har Freund Elektronik A/S skabt et komplet system, der vil effektivisere hverdagen og forbedre servicen i ejendommen eller virksomheden.

Hvordan fungerer Freund IP dørtelefonanlæg?

Når dørklokken aktiveres, skabes der automatisk en tovejs video- og lydforbindelse mellem dørtelefonen og en VoIP videotelefon eller computer, der er tilkoblet som adgangsstation. Herefter er det muligt at få lyd- og videoadgang til dørtelefonen.

Besøgende, der har adgang til lokaliteterne, kan skaffe sig adgang ved enten at taste en pinkode på tastaturet eller via en RFID sender.
Drejer det sig om et privat hjem, kan man som besøgende lægge en videobesked på dørtelefonen. En ekstra funktion er, at kameraet automatisk kan optage en video, hvis der er nogen der ringer på eller bevæger sig i umiddelbar nærhed af dørtelefonen. Et kamera kan også kobles på en videoovervågningsserver som et ekstra IP kamera. Det er også muligt at efterlade en videobesked ved dørtelefonen, hvis man kommer forgæves på besøg. Og omvendt kan der indspilles en personlig besked til besøgende, der ringer på dørklokken, mens man ikke er hjemme.

Med en IP Gateway er det muligt at koble dørtelefonanlægget op mod en IP telefon, som gør det muligt at besvare døropkald ved hjælp af en mobil app, så man via sin smartphone, tablet eller computer kan give adgang til bygningen, uanset hvor man befinder sig i verden.

Individuelle løsninger

Freund IP kan tilpasses individuelle løsninger og imødekomme alle behov, såsom at lukke rengøringshjælp ind i hjemmet mens man er på ferie eller i udlandet. Samtidig kan den ved brug af en pinkode eller et kort fungere som professionel adgangskontrol. IP løsninger til virksomheder forbedrer sikkerheden på arbejdspladsen, reducerer det administrationsomkostninger og skaber i den sidste ende et fredeligt og sikkert arbejdsmiljø.

Nem installation

Installationen er meget nem, idet den fysiske forbindelse er meget enkel. En PoE switch er nok, hvis man bruger IP direkte opkald til interkommunikation, mens dørtelefoni-systemet via SIP- servere tilbyder mange funktioner, som fx viderestilling af opkald. Med et indbygget kamera kan brugerne til enhver tid se alle besøgende, der kommer ind eller forsøger at bryde ind i bygningen. Videotelefonen bruges typisk til kontorer, og den kan bruges til både døråbning og generelle meddelelser.

Ubegrænset kommunikation

Alle produkter kommunikerer via SIP-server Integra, som tilbyder et hav af funktioner. Med Freund IP er der også mulighed for en SIP nødsituationsløsning. Freund SIP nødopkaldsløsning giver et pålideligt og sikkert opkaldssystem til personer med behov for hjælp i offentlige rum. Freunds et-knaps, vandal-resistente nødtelefon giver en enestående kommunikationskvalitet. Hvis en nødsituation opstår, såsom røveri, brand eller lignende, kan man ved et tryk på knappen straks kontakte relevante myndigheder, såsom politi, brandvæsnet eller ambulance.

Freund INTEGRA - Alle systemer i én skærm

INTEGRA-7P SW har Premium design og en velfungerende 7" kapacitiv LCD touch skærm med fem designede soft-touch funktionsknapper. Integreret IP teknologi giver uendelige muligheder til at modtage opkald fra besøgende. Hvis ingen er hjemme, kan opkald til INTEGRA-7P automatisk viderestilles til en IP fastnettelefon, smartphone app, almindelig fastnettelefon eller et GSM-nummer. Kort sagt, man kan aldrig miste opkald fra besøgende. Der er sikret højkvalitetslyd og videokommunikation gennem nyeste SIP og Video protokol. Der er åbnet mulighed for samtidig integration med tredje parts IP/TCP enheder og systemer som: IP telefoni, booking, adgangskontrol, home automation, videoovervågning og infosystem.

Kundetilpasning

Freund Elektronik A/S har muligheden for at tilpasse INTEGRA-7P SW til kundens behov. Individuelle ønsker imødekommes og tilpasses integraen efter behov, hvis der ønskes tilpasning af brugerinterface, logo eller design. Man er altid velkommen til at kontakte Freunds tekniske afdeling og få en løsning skræddersyet til sine ønsker og behov.

Support

Freund Elektronik A/S tilbyder teknisk hjælp til konfiguration til kunderne, så de får det optimale ud af deres IP løsning. Supporten fra Freunds teknikere handler ikke blot om at løse de problemer der kan opstå undervejs, men omfatter også alle ændringer til IP løsning og opsætning. Hos Freund er det meget vigtigt at kommunikationslinjerne altid fungerer og passer til kundens behov. Freund er derfor ikke blot leverandør, men også samarbejdspartner.

Hent Freund IP-kataloget HER

Se mere på www.freund.dk