Højvandssikring i Roskilde og Silkeborg

Annonce – Dato 24 Feb 2022

AquaBlokk™ og AquaWall™ præfabrikerede slusesystemer fra WINTEC.

Jyllinge Nordmark

Højvandssikringen af Jyllinge Nordmark stod sin prøve før og efter stormen Malik som viste tænder den sidste weekend i januar. WINTEC har leveret sluseanlægget som består af præfabrikerede betonelementer af typen AquaBlokk monteret med to dobbelte sluseporte. Hele anlægget stod færdigt og kunne indvies i efteråret 2021. Sluseportene kunne for første gang for alvor lukkes i med det stigende vandtryk fra fjordsiden.

Se en video her:

Roskilde Inderhavn

I Roskilde inderhavn monterede kystsikringslaget det mobile højvandssikringssystem med Stoplogs leveret af WINTEC. Beboerne i området kunne tørskoet stå med ro i sindet og se vandet stige.

Kanoslusen i Silkeborg

Service og vedligehold af sluser og øvrige anlæg er essentiel, så man ikke står i en uheldig situation, når først varslet om stormflod bliver sendt ud. WINTEC tilbyder serviceaftaler på alle leverede anlæg. Sluseanlægget i Silkeborg har WINTEC leveret tilbage i 2003, og igennem alle årene har der været et fremragende samarbejde med Silkeborg Kommune omkring vedligehold, drift og beredskab af anlægget. I øjeblikket er WINTEC i gang med at renovere og servicere en del af sluseanlægget i Silkeborg, kanoslusen. Hele slusekammeret bliver lukket af med stoplogs, så det kan afpumpes for vand. Beton bliver renoveret for første gang i mange år og sluseportene bliver serviceret - både de gamle træporte og den nyere horisontalport. Arbejdet udføres i vintermånederne, så kanoslusen kan være klar til åbning i Påsken for sæsonen for sejlads på Gudenåen. 

kanosluse Siklkebor Wintec sluseanlæg faunapassagekanosluse Siklkeborg Wintec sluseanlæg faunapassagekanosluse Siklkebor Wintec sluseanlæg faunapassage

Faunapassagen Papirfabrikken i Silkeborg

Hos WINTEC er de stolte af det mangeårige samarbejde med Silkeborg Kommune omkring service og vedligehold af sluseanlægget ved Faunapassagen Papirfabrikken. WINTEC’s service inkluderer løbende vedligehold af sluserne, så de aldrig fejler eller sætter ud. WINTEC vejleder og forsøger at være forudsigelige med hensyn til vind og vejr i skiftende årstider, så sluserne altid yder deres funktion optimalt. Sluserne i Silkeborg sørger altid for den rette vandstand i Silkeborg havn, uanset om der er tale om højvande i tider med meget vand i Gudenåen eller ved lavvande i tider med meget tørke, så vandstanden i sø og å er lavere. Silkeborg Kommune har altid været glade for WINTEC’s budgetordning, hvor de planlægger for at fremtidssikre 20-årig sikker drift. Derfor har Silkeborg også en komplet reservedelspakke liggende på WINTEC’s servicelager. Beredskabsplan bliver opdateret hvert andet år.

Se en video fra slusen i Silkeborg her:

Læs mere om Wintecs service her. 

Se referencer her.

Se meget mere på www.wintec.dk, tlf. 9718 1977.

Mere om produktet Slusesystem

Slusesystem

Se vores udvalg af slusesystemer og sluseløsninger

AquaWall slusesystem

AquaWall slusesystem

Et helt nyt slusesystem

Læs mere

Klimasikring

Klimasikring

Klimasikring og klimatilpasning

Læs mere

Højvandssluse ved Esbjerg Strand

Højvandssluse ved Esbjerg Strand

Wintec har leveret to store sluseporte til højvandssikring af Esbjerg Strand

Læs mere

Sluser i Silkeborg
Henne Mølleå 2018
Silkeborg slusegate

Silkeborg slusegate

Vandsluse mellem Silkeborg havn og Gudenåen

Læs mere

WINTEC Stemmeværk / sluse

Referenceprojekter fra Wintec ApS

Silkeborg Sluse

Silkeborg Sluse

Silkeborg

Gudenåen har været stemt op ved den nuværende Langebro i Silkeborg, siden en ...

KLIMATORIUM LEMVIG

KLIMATORIUM LEMVIG

Nybygning | Lemvig | 34,5 mio.kr

Nybygning af laboratorium/forskning i Lemvig . Selve byggeriet er påbegyndt j...

Lagunen i Slagelse

Lagunen i Slagelse

Slagelse

Lagunen er navnet på det anlæg, som Slagelse bys rensede spildevand udledes...

Sluseporte til Jyllinge-Nordmark

Sluseporte til Jyllinge-Nordmark

Jyllinge

Området omkring Jyllinge-Nordmark og Roskilde Fjord er en af de senere års ...