HI-MACS® Natural Acrylic Stone

Annonce – Dato 18 maj 2017

Også til udendørs installationer!

HI-MACS® Natural Acrylic Stone

HI-MACS® Natural Acrylic Stone

Også til udendørs installationer!

LG HI-MACS® er et yndet materiale i flere sammenhænge. De fleste designere og arkitekter bruger HI-MACS® til møbel- og inventarløsninger med stor fornøjelse. Men HI-MACS®’s enestående kvaliteter gør også materialet ideelt til udendørs brug som inddækninger, facader og strukturlinjer.

Formbarhed og vejrbestandighed

HI-MACS® er ideelt til udvendige løsninger, først og fremmest pga. materialets termoformbare muligheder. For det andet har HI-MACS® en stor farveskala, der er vejrbestandig og UV-stabil. HI-MACS® facade kollektion modstår fugt, uv og store temperatursvingninger, takket være den ensartede materialekvalitet, høje densitet og porefrie struktur.

HI-MACS Structura® med 3D overflade

Man kan også anvende nyheden HI-MACS Structura® til at skabe dramatiske effekter i projektet. Den nye 3D overflade bringer solid surface til et nyt niveau af standardmaterialer, som kan tilpasses til ethvert projekt og enhver opgave. HI-MACS Structura® kan skabe fantastiske designs, fx som paneler, der nu kan fremstå med en mere eksklusiv overflade.

Tekniske egenskaber

  • HI-MACS® er fremstillet af en blanding af naturlige mineraler og pigmenter som hærdes i en kompliceret termisk proces. Dette moderne materiale giver designere, arkitekter og bearbejdere en stor frihed til fremstilling af horisontale, vertikale og tredimensionelle produkter.
  • HI-MACS® er nem at vedligeholde. Det visuelle udtryk holder i mange år (selv skade/hærværk, med fx graffiti kan fjernes uden at efterlade spor/skygger). • HI-MACS® FR (FireResistance) plader I farven S728 Alpine White opfylder IMO standarden B+D og M1. FR plader er specielt velegnede til offentlige bygninger, udvendige facader og til marineindustrien.
  • HI-MACS® monteres med ophæng, der er usynlige fra ydersiden, til en underkonstruktion af aluminium. Montagesystemet fra fx KEIL Befestigungstechnik GmbH anbefales til brug for montage af HI-MACS®.

Se videoen om facade montering her.

Se mere på www.ingemanncomponents.com

 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår