HARO-innovation

Annonce – Dato 25 maj 2023

Nyt Wood Performance Floor Multivo gulv.

Nyt Wood Performance Floor Multivo gulv fra HARO

I sit nye, bæredygtige Wood Performance Floor Multivo gulv forener HARO den bedste kombination af parkettets naturlighed og de mange fordele ved sunde designgulve.

Med en 6-i-1 multianvendelse for forbrugeren tilbyder HARO handelspartneren et Wood Performance Floor, der er den perfekte opfyldelse af ønskerne om en moderne og bæredygtig gulvbelægning. Det naturligt smukke plankeformat sammen med overfladen i ægte træ i parketlook, kombineret med fordele som f.eks. høj gangkomfort, let vedligeholdelse og robusthed, tiltaler forbrugeren, og gør dette gulv til et highlight i det nye HARO-sortiment 2023.

Gulvet er Blå Engel certificeret om møder dermed kravet om bæredygtighed og sundhed. Gulvet kan dermed også bruges i alle DGNB byggerier.

6-i-1 multianvendelse

Det nye gulv forener i alt seks produktfordele:

 • Det er det første trægulv i HARO-sortimentet, der kombinerer naturligheden ved en overflade i ægte træ med komfort-underlaget i et sundt HARO designgulv. Resultatet er et trægulv med en enestående blød gangkomfort på grund af det integrerede trykfordelingslag fra et HARO designgulv.
 • Korklyddæmpningsunderlaget sørger det for fremragende akustikværdier, der gør gulvet til en særlig stille performer i ægte træ.
 • Det tynde slidlag i kvalitetstræ skåner ressourcerne, fordi det bruger mindre kvalitetstræ end ved et almindeligt parketgulv. Dermed er Wood Performance Floor Multivo en særligt økologisk og bæredygtig gulvbelægning. Også plejen af overfladen er utroligt let, da der anvendes en yderst slidstærk overfladefinish.
 • Den nye naturaDur plus overflade er kendetegnet ved en høj modstandsdygtighed og det særligt naturlige og ultramatte look.
 • Det specielt anti-kvældningsbehandlede Rigid-Coreboard er et stabilt og vandresistent mellemlag - naturligvis fremstillet på basis af bæredygtige materialer – der sørger for en enkel, sikker lægning, også takket være Top Connect 5G-forbindelsen.
 • Sammen med Hydro-Resist-barrieren virker det vandafvisende og afrunder tryghedspakken for dette multitalentgulv.

Kvalitetstræ til enhver smag Wood Performance Floor i kvalitetstræ fra HARO

Træsorter:

Det nye Wood Performance Floor fås i syv smukke slidlag i kvalitetstræ til enhver smag:

 • Eg elegant (rammer særligt den store efterspørgsel efter rolige trælook)
 • Eg naturligt
 • Eg elegant i 2-stavs design
 • Ask
 • Gran i 2-stavs design
 • Amerikansk valnød i 2-stavs design
 • Eg røget, ligeledes i 2-stavs design

Format

Det ekstrabrede plankegulvsformat på 9,9 x 235 x 2.035 millimeter med fire fasede kanter giver en imponerende rumatmosfære med en særlig naturlig virkning.

Firmaprofil

Hamberger Flooring GmbH & Co. KG i Stephanskirchen ved Rosenheim har med sit gulvbelægningsmærke HARO udviklet sig til at være førende på markedet i Tyskland og kan efterhånden se tilbage på over 70 års erfaring inden for parketfremstilling. Ud over virksomhedsområdet Hamberger Flooring med parket-, kork- og laminatgulve, det sunde designgulv Disano samt Sports Flooring, omfatter Hamberger-koncernen virksomhedsområderne sanitary, retail samt land- og skovbrug.

Yderligere informationer på www.haro.com, tlf. +45 (5129) 1475, e-mail: info@haro.com

Mere om produktet Designgulv

Designgulv

DISANO Life og DISANO Classic

Plank 4VM Krystaleg* børstet
Plank 4VM Pinje Nordica* børstet
Plank XL 4V Eg Riva* authentic

Plank XL 4V Eg Riva* authentic

DISANO by HARO ClassicAqua

Læs mere

Plank XL 4V Lys eg* børstet

Plank XL 4V Lys eg* børstet

DISANO by HARO ClassicAqua

Læs mere

Plank XL 4V Vildeg* børstet

Plank XL 4V Vildeg* børstet

DISANO by HARO ClassicAqua

Læs mere

Piazza 4V Beton greige* sten struktur
Plank XL 4V Eg Lavida* børstet
Plank XL 4V Cottage Wood* børstet
Plank XL 4V Eg Ontario puro* authentic
DISANO Monteringsvejledning
Blauer engel Disano Classic Aqua
DISANO Datablad
Blauer engel Disano LifeAqua
EPD Disano Haro