Bæredygtigt byggeri og renovering med HARO

Annonce – Dato 24 nov 2022

HARO gulvbelægninger - bæredygtige og sunde? Naturligvis!

HARI gulvbelægninger

En sund bolig og hygiejne er vigtige købsbeslutninger for slutbrugere ved køb af gulvbelægninger. For HARO er det derfor naturligt, at handelspartnerne får stillet produkter til rådighed, der lever op til dette krav. Ud over sunde boligforhold spiller tanken om langvarig kvalitet og bæredygtighed også en stor rolle hos HARO. Alle gulvbelægninger fra HARO er f.eks. udmærket med "Der Blaue Engel", og HARO parket er PEFC-certificeret.

Parket – 100 % naturlig atmosfære

Med parket får forbrugeren en 100 % naturlig atmosfære i sit hjem. Træ som basisråstof for parket er ikke kun et af de mest traditionelle byggematerialer, men er også meget alsidigt i sin brug. Dermed er naturproduktet parket et levende materiale, som er diffusionsåbent. Det regulerer indeklimaet, ved at træet optager fugtighed og afgiver den igen.

I lejligheder, der i dag er godt isolerede, er der næsten ikke længere en naturlig luftcirkulation, hvilket gør en regelmæssig udluftning tvingende nødvendig. Det er derfor yderst vigtigt at anvende byggematerialer, som på en aktiv måde påvirker klimaet positivt, og dermed bidrager til velvære og en sund bolig. Også for allergikere er parket ofte førstevalg på grund af sine positive egenskaber.

HARO PEFC certificeret parket

HARO parket – PEFC-certificeret

Udover aspektet med en sund bolig er HARO parket også PEFC-certificeret. Det betyder, at træet stammer fra certificeret, bæredygtig skovdrift.

HARO gulvbelægninger – 100 % "Der Blaue Engel"

Men det er ikke kun HARO parket, der er udmærket med "Der Blaue Engel", det mest kendte tysksprogede miljømærke, men også alle andre gulvbelægninger fra HARO som design-, laminat- eller korkgulve. 

HARO designgulvet Disano bærer derudover kontrolmærket fra ECO-instituttet, da DISANO i modsætning til mange andre designgulve er 100 % uden PVC og blødgørere.

Designgulvserien ClassicAqua og LifeAqua er derudover certificeret med det nordiske miljømærke Svanemærket, som er vigtigt for de skandinaviske markeder. Blaue Engel accepteres som 3 partsevalueret miljømærke til DGNB.

HARO rengørings- og plejeprodukter til trægulv

clean&green plejemidler – 100 % passende

En passende og enkel pleje er et emne, der beskæftiger mange slutbrugere. Her tilbyder HARO med clean & green rengørings- og plejeprodukterne en serie, der passer 100 % til alle hårde gulvbelægninger, der også opfylder høje økologiske krav. Således er plejemidlerne natural, activ og aquaOil også udmærket med "EU-Blomsten", den europæiske miljømærkeordning, der er sidestillet med Svanemærket.

EPD – 100 % for mere planlægningssikkerhed

For alle planlæggere, der i forbindelse med et byggeprojekt beregner den miljømæssige balance for den projekterede bygning, stiller HARO efter ønske de tilsvarende EPD'er (Environmental Product Declaration) til rådighed for sine produkter parket, design- og laminatgulv. Udlevering af EPD tryk her

Hamberger - mere end 150 % fremtidssikker

Hamberger drives i dag med stor succes som familievirksomhed i fjerde og femte generation og har allerede eksisteret i mere end 150 år. Bæredygtigheden har en høj prioritet i virksomheden og er fastlagt som en af grundværdierne i virksomhedsidealet.

Yderligere information: www.haro.com/dk, tlf. +45 5129 1475, e-mail: info@haro.dk