Halbyggeri i Fredericia

Annonce – Dato 26 maj 2020

PANELBYG har leveret stålåse, tagpaneler, vægpaneler og indvendige vægge

PANELBYG har for nylig afsluttet en større byggeopgave i Fredericia, hvor firmaet leverede stålåse, tagpaneler, facader og de indvendige vægge:

Stålåse:

Sigma +200x70x1,50 / ELZ (275 g/m²) Sigma stålåse er meget kraftige åse som medvirker til øget afstand mellem både spær og åsene. Forøget spærafstand og færre åserækker, kombineret med sandwichpaneler med PIR isolering eller stålplader fra PANELBYG, optimerer byggeriet og tilfører et mere harmonisk udseende indvendig i bygningen. Sigma stålåse fås i flere godstykkelser for at sikre den optimale stabilitet og undgå unødigt materialeforbrug. Leveres på længde og med huller til montage. Derfor kan byggeriet optimeres på bedste vis og montagetiden kan afkortes.

Tag:

Sandwichpanel Trapez PIR 32/1000D-100/132 mm PANELBYGs isolerede sandwich tagpanel med skum (PIR) har en fremragende isoleringsevne (lambda 0,0210 W/mK) og kan på en kreativ og nyskabende måde benyttes til alle former for byggeri. Isolerede sandwich tagpaneler kan bruges som færdig tagbeklædning samt loftbeklædning, som sikrer en hurtig og problemfri montage og der opnås et tag af høj kvalitet og med en lang holdbarhed. Isolerede sandwich tagpaneler er ligeledes det perfekte underlag for solceller på store tagflader som eksempelvis stalde og industribygninger. Isolerede sandwich tagpaneler giver en flot ensartet og holdbar loftsløsning, som er meget rengøringsvenlig. Tagpanelerne kan kombineres med ovenlys, lyskassetter, buet lysrygning samt ventilations– og rørgennemføringer.

Facade:

Vandret monteret Sandwichpanel type PIR 1150W-LL/100 mm PANELBYG Isoleret sandwich vægpanel med skum (PIR) har en fremragende isoleringsevne (lambda 0,0210 W/mK) og kan benyttes til alle former for byggeri på en kreativ og nyskabende måde. Vægpanelerne kan bruges som færdig vægbeklædning og kan monteres både lodret og vandret. Isolerede sandwich vægpaneler giver en flot ensartet og holdbar facadeløsning, som er meget rengøringsvenlig.

Indvendige vægge:

Sandwichpanel RW type 1200-S-100 mm

Halbyggeri i Fredericiatålåse, tagpaneler, facader og de indvendige vægge

Firmaprofil

PANELBYG lægger vægt på et tæt og trygt samarbejde, som bl.a. indeholder teknisk rådgivning, elementspecificering samt montagetegninger.

Overvejer du en flot panelløsning af høj kvalitet, der sikrer en hurtig og problemfri montage, så kontakt os gerne og få den rådgivning, du har brug for.

Yderligere information: www.panelbyg.dk, tlf. 8832 1770.

Referenceprojekter fra Panelbyg

Skjern Papirfabrik

Skjern Papirfabrik

Nybygning | Ringkøbing-Skjern | 50,0 Mio.Kr

Nybygning af varmeværk i Ringkøbing-Skjern . Selve byggeriet er påbegyndt okt...

Parcelhus i Skjern