Grøn tid er NUTID – varmepumper fra HS Tarm

Annonce – Dato 20 jan 2022

Varmepumper fra HS TarmOpnå en fremtidssikret bolig.

Her i 2022 er der nu nye regler i DK mht. kølemiddelmængde i ”Split ”-varmepumper. I resten af EU træder denne regel først i kraft fra 2025. En varmepumpeinstallation fra HS Tarm vil gøre boligen fremtidsparat til de strenge krav i kommende bygningsreglementer. Det betyder bl.a. at det vil være væsentligt nemmere at opnå et forbedret energimærke, hvis der efterfølgende ansøges om at få udfærdiget en ny energimærkerapport. Et forbedret energimærke kan have betydning for boligens værdi og mulighederne for at få den solgt, på et tidspunkt. Klimavenlige boliger er i meget højere kurs end boliger, som ikke er tidssvarende.

Grøn varmepumpe fra HS Tarm

Eksempler:

Block Strateo S

Split varmepumpe med R32 kølemiddel mellem inde- og udedel. Denne varmepumpe byder på genanvendelige materialer, som er valgt for at begrænse kulstofaftrykket, hvilket sikrer, at den opfylder allerede fremtidige miljøbestemmelser for nybyggeri. Denne varmepumpe er blandt de mest lydløse på markedet, da Indedelen har et lydtryk på kun 22 dB. Strateo’en tilbyder også den allerbedste ydelse på markedet mht. akustik, varme og varmt brugsvand. Ydermere er den pladsbesparende og let at installere. Varmepumpen giver et højt komfortniveau for hele familien, garanteret af den integrerede 190 liters varmtvandsbeholder. Strateo er den perfekte løsning året rundt takket være sin afkøling til varmt vejr.

HPI-M

Monobloc varmepumpe med R410a kølemiddel i udedelen. Denne varmepumpe er bæredygtig, omfattende og gennemtænkt. Den kan installeres hurtigt og nemt og fås i 3 forskellige størrelser: 6 8 og 11 kW. Herudover har den også en indbygget 40 liters buffer. Takket være det store farvedisplay på styringen har man altid alle vigtige oplysninger med et overblik. Når den betjenes med en ekstra varmegenerator, finder vores innovative hybridstyring altid den mest gunstige driftsform for dig - og sparer dermed på din varmeregning. Alt i alt: et sikkert system.

HS Tarm, varmepumpe

Hent brochuren “Varmepumper – Vejen til vedvarende energi & grøn omstilling”: Varmepumper 2022 - HS Tarm by Optify - Issuu

Læs mere om Block Strateo S her

Læs mere om HPI-M her

Få yderligere information om varmepumper fra HS Tarm her, tlf. 97 37 15 11.

Mere om produktet Varmepumper

Varmepumper

Læs mere om vores varmepumper her

Monobloc

Monobloc

Læs mere her

Læs mere

Split varmepumper
Luft-luft

Luft-luft

Læs mere her

Læs mere

Varmepumper 2022 - brochure
BLOCK ALEZIO - 3S V200

BLOCK ALEZIO - 3S V200

Varmepumpe) justering af varme komfort setpunkt

Læs mere

LEGIONELLAFUNFTION BLOCK ALEZIO 3 S V200

LEGIONELLAFUNFTION BLOCK ALEZIO 3 S V200

Se hvordan anti-Legionella funktionen aktiveres i varmepumpens styring

Læs mere