GROHE træder ind på scenen som totalleverandør inden for sanitet

Annonce – Dato 4 Apr 2019

Med en række nyheder inden for adskillige kategorier, er GROHE nu mere end nogensinde før en totalleverandør af sanitetsvarer.

det komplette badeværelse fra Grohe

Det komplette badeværelse

GROHE ejes i dag af den japanske LIXIL-koncern, som i sin tid blev til via fusion mellem de fem største virksomheder inden for byggematerialer og byggeri i Japan. I dag er LIXIL en af verdens største udbydere af produkter i både sanitet såvel som byggematerialer.

Til trods for, at porcelæn hidtil ikke har været noget man har forbundet med GROHE, forener GROHE nu LIXILs store erfaring inden for sanitetsporcelæn med GROHEs egen mangeårige ekspertise med produktion af sanitære løsninger – derfor kan man med porcelæn fra GROHE regne med keramikprodukter af højeste kvalitet og pålidelighed.

De fire porcelænsserier: Cube, Essence, Euro og Bau, som også bærer præg af GROHEs stærke tradition for kvalitet, design og holdbarhed, kan nu vælges som et attraktivt supplement til resten af badeværelsets GROHE-miljø. Blandt GROHEs produktsortiment kan man få alt fra toiletskåle til både væghængte håndvaske eller møbelvaske. Dermed er der rig mulighed for at skabe et match mellem form og funktion.

Læs mere om GROHE porcelæn her.

fire procelænsserier fra Grohe

Næste generation af farvede produkter og designarmaturer

Badeværelset er et sted hvor man kan realisere sin unikke smag og udtrykke ens personlighed og dermed gøre hver en stund, der tilbringes derude, til en fornøjelse. Hos GROHE tror vi på at levere en komplet badeværelsesoplevelse. Derfor har GROHE skabt en nøje sammensat serie af farver og overflader til alle berøringsflader i badeværelset.

Vælg mellem børstede eller polerede farver – lige fra kobber, messing og sort grafit til den klassiske kromfarve. Med en række nye armaturserier så som Essence, Lineare, Atrio og Plus, er design- og farvemulighederne større end nogensinde før.

Læs mere om Atrio-serien her.

Referenceprojekter fra Grohe A/S

Psykiatrisygehuset, GAPS

Psykiatrisygehuset, GAPS

Nybygning | Slagelse | 1,1 Mia.kr.

Nybygning af hospital i Slagelse på 5 etager . Selve byggeriet er påbegyndt m...

Højbro Plads

Højbro Plads

Indv.renovering | København | 50-100 mio kr

Indv.renovering af boligbyggeri m.m. i København med 24 lejligheder på 4 etag...

KU.BE

KU.BE

Nybygning | Frederiksberg | 150,7 Mio.kr

Nybygning af kulturhus i Frederiksberg på 4 etager . Selve byggeriet er påbeg...

Højhus Værkmestergade

Højhus Værkmestergade

Nybygning | Aarhus | 150-200 Mio.Kr

Nybygning af hotel/motel i Aarhus med 200 lejligheder på 22 etager hvoraf 2 e...