GROHE Rapido SmartBox – en alt-i-én løsning til indbygning

Annonce – Dato 24 jan 2019

GROHE Rapido SmartBox – en alt-i-én løsning til indbygning Indbygningsboksen GROHE Rapido SmartBox er en universel løsning til indbygningsbrus. Teknikken sidder ikke længere i selve boksen men i forpladen, og det betyder, at der nemt kan installeres adgang til den ønskede indbygningsløsning i badet: termostat, etgrebsarmatur eller SmartControl forplade. Tidligere var det nødvendigt, at vide hvilken indbygningsløsning, der ønskes inden man går i gang - nu giver GROHEs nye indbygningsboks en universel alt-i-én løsning, der giver adgang til alle tre løsninger. Det betyder, at man bruger samme indbygningsboks til alle de tre løsninger: termostat, etgrebsarmatur eller SmartControl. GROHE Rapido SmartBox forenkler installationsarbejdet når der skal laves indbygning i badet og er VVS’erens bedste ven.

GROHE Rapido SmartBox, universal indbygningsbrusindbygningsløsning, termostat, etgrebsarmatur, SmartControl.

Høj funktionalitet – enkel at have med at gøre

Med sine mange funktioner skulle man tro, at Rapido SmartBox var kompliceret at installere, men det er den ikke, tværtimod. Indbygningsboksen kan installeres i tynde vægge – så som i gamle lejligheder – da den kun har en tykkelse på ned til bare 75 mm og fremspringet blot 43 mm. Indbygningsboksen kan ligeledes justeres med op til 6 grader efter monteringen, hvilket betyder, at kommer man til at installere den en lille smule skævt, kan arbejdet nemt reddes og blive pænt og nydeligt, uden at det hele skal laves om. Yderligere er der indløb i bunden, hvilket betyder, at vandrørene nu kan tilknyttes den varme og kolde vandforsyning mere effektivt.

Mere frihed, mindre besvær

GROHE Rapido SmartBox betyder større frihed for alle fagfolk, der arbejder med indbygningsløsninger. Den er kompatibel med over 170 forskellige GROHE-forplader, og at indsatsen kan justeres med op til 6 grader, giver installatøren øget fleksibilitet. For forbrugeren betyder den, at man bekymringsfrit kan vælge en anden indbygningsløsning eller en forplade i et andet design. Med denne universelle indbygningsboks gøres installatørens arbejde lettere og forbrugerens frihed større.

For at lære mere omkring installation af GROHE Rapido SmartBox se da instruksionsvideoen her: 

Læs mere om SmartBox

Læs mere om GROHE indbygningsløsninger

Referenceprojekter fra Grohe A/S

Hasserislund

Hasserislund

Nybygning | Aalborg | 120 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 4 bygninger i Aalborg med 127 lejlighed...

Sikringen i Nykøbing Sjælland

Sikringen i Nykøbing Sjælland

Nykøbing Sjælland

Sikringen i Nykøbing Sjælland omdannes til topsikret fængsel. Projektet ind...

Ascot Hotel

Ascot Hotel

København

I samarbejde med Ascot Hotel har GROHE leveret armaturer til brus og håndvask...

The Hill

The Hill

Nybygning | Hillerød | 145 Mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Hillerød med 62 lejligheder på 6 etager . Se...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår