GROHE øger gæsteoplevelsen på landets prominente hoteller og kroer

Annonce – Dato 13 mar 2020

Gennem den seneste tid har flere af landets mest prominente hoteller og kroer landet over set den store værdi i, at præsentere deres gæster for ekstra velvære og luksus. Det får de med showertoilettet, GROHE Sensia Arena, fra GROHE der forener japansk elegance og minimalisme med tysk kvalitet og holdbarhed – det bedste fra to verdener. Denne kombination fører til et innovativt showertoilet der er fremstillet med hygiejne og velvære i højsædet og som gør toiletoplevelsen til noget særligt. Sensia Arena fra GROHE bidrager med ultimativ hygiejne og komfort og giver dermed en særligt ekstraordinær følelse hos folk der benytter det.

en særligt ekstraordinær følelse hos folk der benytter det

”Vores showertoilet, Sensia Arena, er med sine mange funktioner i høj grad innovativt og fremsynet. Jeg ser det som et værdiskabende supplement for folk der ønsker mere velvære og luksus. Det er ét af fremtidens badeværelseselementer” – Torben Kjærgaard, Salg- og Marketing Manager GROHE Danmark & Island.

Hotel Alexandra i København er det første hotel GROHE vælger at præsentere i denne serie af hoteller og kroer, hvor overnattende gæster har mulighed for, at opleve et GROHE Sensia Arena showertoilet på deres værelse. Det er tydeligt at showertoilettet hos Hotel Alexandra bidrager til, at de asiatiske gæster kan føle sig godt tilrette i København, ”På Hotel Alexandra har vi igennem de sidste år oplevet flere asiatiske, og især japanske gæster der har interesse for vores danske retro design. Det har været naturligt for at tilpasse gæsteoplevelsen dette marked med hjemmevante faciliteter såsom GROHE Sensia Arena showertoilet." – Jeppe Mühlhausen, Adm. direktør Hotel Alexandra

Du kan se mere om projektet lige her

Ønsker du også at skabe en forbedret gæsteoplevelse?

Så kan du kontakte en af GROHEs projektchefer:

Thomas Knudsen
Projektchef Danmark Vest thomas.knudsen@grohe.com

Henning Lien
Projektchef Danmark Øst henning.lien@grohe.com

Referenceprojekter fra Grohe A/S

Hasserislund

Hasserislund

Nybygning | Aalborg | 120 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 4 bygninger i Aalborg med 127 lejlighed...

Sikringen i Nykøbing Sjælland

Sikringen i Nykøbing Sjælland

Nykøbing Sjælland

Sikringen i Nykøbing Sjælland omdannes til topsikret fængsel. Projektet ind...

Ascot Hotel

Ascot Hotel

København

I samarbejde med Ascot Hotel har GROHE leveret armaturer til brus og håndvask...

The Hill

The Hill

Nybygning | Hillerød | 145 Mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Hillerød med 62 lejligheder på 6 etager . Se...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår