GROHE Blue Pro og Rapid SLX – grønne løsninger til erhverv og installatører

Annonce – Dato 20 Aug 2019

En god afslappende stund i køkkenet på arbejdspladsen kan gøre underværker. Et par minutter hvor man lige kan aktivere kroppen og få et dejligt afkølet glas vand giver fornyet energi til at udføre de mange opgaver på arbejdet.

køkken, Grohe Blue Pro cisterneTIL SEPTEMBER LANCERER GROHE RAPID SLX – EN ALSIDIG OG SMART CISTERNERAMME

GROHE Blue Pro-systemet forener funktionaliteten ved udtræksmousseuren med en markant større køler, der gør den særdeles velegnet til kontor- og industrikøkkener. Systemet er blevet digitaliseret og strømlinet for at gøre drift og vedligehold lettere, enklere og ikke mindst billigere.

Betjen GROHE Blue Pro med din smartphone og få et overblik over vandforbrug; tap bestemte mængder vand for at reducere spild, bliv advaret i god tid om udskiftning af filter og CO2-flaske samt meget mere. Mere kontrol med vandforbruget er ikke kun godt for miljøet, og vores fælles vandressourcer, men kan også føre til en økonomisk gevinst.

Smarte funktioner ved GROHE Blue Pro:

  • Leverer 12 liter afkølet vand pr. time – formindsk afhængigheden af vand på plastflaske.
  • Alsidigt svingfelt på 150 grader – gør det let at holde vask og service rent.
  • Farvedisplay på køler med tryk- og drejefunktion – gør systemet lettere at betjene.
  • Push-notifikationer modtages når filteret skal skiftes eller når CO2-flasken er ved at være tom.
  • Mulighed for via app at overvåge forbrug.

Læs mere om GROHE Blue Pro her

Til september lancerer GROHE Rapid SLX – en alsidig og smart cisterneramme

Med den nye Rapid SLX-indbygningscisterne fra GROHE bliver installationen af toiletter gjort langt lettere og mere fleksibel. Dertil kommer en række af features, der gør Rapid SLX til en cisterne i luksusklassen.

Udover en stærkere og mere solid konstruktion, er den nye Rapid SLX-cisterne samtidig hurtigere at installere. Systemet er bygget med let tilgængelig skakt, integreret elsokkel og hastigheden på vandet kan justeres; arbejder man med kantløse toiletter, undgås vand derfor på gulvet.

Cisternen er ligeledes fremstillet af førsteklasses teknologi med fremtidssikring in mente. Her er der bl.a. lagt vægt på integration af en række funktioner fra forskellige cisterner: øget støjreduktion, kompatibilitet med Sensia Arena samt GROHEs små trykplader.

Støjreduktion

Når cisternen tømmes og fyldes afgives der altså en markant reduceret mængde støj, hvilket gør cisternen ideel til vægge uden eller med ringe isolering samt til badeværelser tæt på soveværelset. Rapid SLX er et godt valg til både private boliger og hoteller.

Fremtidssikring

Rapid SLX-cisternen er kompatibel med både standardtoiletter samt shower toilets så som GROHE Sensia Arena. Derudover er cisternen fremstillet til at anvende små trykplader og giver derved et minimalistisk udtryk i badeværelset.

Læs mere om Rapid SLX her

Referenceprojekter fra Grohe A/S

Hasserislund

Hasserislund

Nybygning | Aalborg | 120 Mio.kr

Nybygning af boligblokke svarende til 4 bygninger i Aalborg med 127 lejlighed...

Sikringen i Nykøbing Sjælland

Sikringen i Nykøbing Sjælland

Nykøbing Sjælland

Sikringen i Nykøbing Sjælland omdannes til topsikret fængsel. Projektet ind...

Ascot Hotel

Ascot Hotel

København

I samarbejde med Ascot Hotel har GROHE leveret armaturer til brus og håndvask...

The Hill

The Hill

Nybygning | Hillerød | 145 Mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. i Hillerød med 62 lejligheder på 6 etager . Se...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår