Gorter - En del af NBS Nordic leverandørkatalog forår 2024

Annonce – Dato 4 jul 2024

Se to udvalgte produkter fra Gorter® i NBS Nordic leverandørkatalog

Gorter er et internationalt firma, der blev grundlagt i 1928 som en fabrik til fremstilling af metalvinduer og -døre

Gorter® er et internationalt firma, der blev grundlagt i 1928 som en fabrik til fremstilling af metalvinduer og -døre. Siden 1990'erne har Gorter specialiseret sig i adgang gennem tag, gulve, vægge og lofter. Gorter Group™ har i mellemtiden bygget sin tilstedeværelse op i Europa, Australien, Asien og Mellemøsten.

Med sine egne produktionsfaciliteter leverer Gorter® komplette og pålidelige adgangsløsninger i form af lemme med tilhørende stiger/trapper. Komponenterne er ikke kun optimalt tilpasset hinanden i designet, men også ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt og, hvor det er muligt, certificeret af anerkendte organer. Det er ikke uden grund, at Gorter® er specialister inden for adgang gennem tag, gulve, vægge og lofter.

Udvalgte produkter i fokus fra Gorter®

Standard Taglem RHT

RHT taglemme giver sikker tagadgang, selvfølgelig kombineret med fremragende isolation. For eksempel er RHT taglemme forsynet med en fuldt termisk adskilt kant og låg, og de har en påvist høj isoleringsværdi på U ≤ 0,319 W / (m².K). Det nedsætter risikoen for kondensdannelse til et minimum og giver besparelser på energiudgifterne. Desuden er lemmenes konstruktion lyd- og indbrudsbestandige. RHT taglemme er udstyret med en European Technical Assessment (ETA), som giver dokumenterede ydeevne og anvendt CE-mærkning.

RHT taglemme giver sikker tagadgang

Taglem RHTG (Ovenlys)

Ovenlysvinduerne giver en praktisk og sikker adgang til flade tage til vedligeholdelsesarbejde og de giver adgang til en tagterrasse. Ovenlysvinduerne kan anvendes på flade tage med en maksimal taghældning på 5°. Det fuldstændig termisk adskilte ovenlysvindue RHTG har en høj isoleringsevne på Uw ≤ 0,83 W/(m².K). Sammen med HR+++ isolationsglasset nedsætter det risikoen for uønsket kondensdannelse til et minimum, og giver samtidig besparelser på energiudgifterne.

Ovenlysvinduerne giver en praktisk og sikker adgang til flade tage til vedligeholdelsesarbejde og de giver adgang til en tagterrasse

Download NBS Nordic katalog her