Gop tagløsninger

Annonce – Dato 30 Apr 2020

Lige nu står gop Danmark klar i startblokkene til årets højdepunkt: udendørssæsonen. Nu er det på høje tid for mange mennesker at bygge en udestue eller at opgradere terrassen, med en ny stilfuld overdækning. gop Danmark har produkterne til et mere behageligt ophold udenfor, uanset om det er udendørs gulve, overdækninger, carporte, drivhuse eller udendørs opbevaring. Deres brede sortiment er specielt udvalgt og udviklet til det skandinaviske klima og modstår årstiderne og dets vejrlig i alle årets måneder. De fleste af gop Danmarks produkter kræver også minimal vedligeholdelse, hvilket giver mere tid til at nyde sommeren.

Udendørs tage, trapez-tagplader og kanalplader til stilfulde overdækninger

gop Skyroof

gop’s nyeste design initiativ - et stilfuldt, lyst og moderne udendørs tag med rene linjer i fine proportioner. Designet er afbalanceret mellem form og funktion, hvor de rene profiler sammen med de gennemsigtige loftspaneler danner en smuk symmetri. Taget monteres på en trækonstruktion og er den perfekte løsning for dem, der ønsker en åben og let tagløsning med lang levetid.

  • Akrylplader i 10 mm tykkelse.

gop Skylon/Esslon/Suntuf Trapezgop Skylon/Esslon/Suntuf Trapez

gop’s trapez-tagplader af plast er designet til det skandinaviske klima og kan modstå både snebelastninger og temperaturændringer. Takket være den kraftige slagfasthed og det skræddersyede tilbehør, tilbyder gop en tagløsning, der kan nydes i mange år fremover. Trapezplader kan bruges til altanen såvel som overdækningen af terrassen, som tag i carporten, til drivhuset, eller til ovenlys i staldbygninger. Kun fantasien sætter grænsen. Trapez-tagplader fra gop fås i flere varianter:

  • Skylon: Frosthvid PVC 10 års garanti
  • Esslon: Snehvid PVC, mange muligheder for tilbehør, 15 års garanti
  • Suntuf: Findes i klar og røgfarvet polycarbonat, mange muligheder for tilbehør, 15 års garanti

gop Multiglas - slip lyset ind

Med gop Multiglas får man mere af det, vi har manglet hele vinteren – lyset. Varmen holdes også længere under tag og man forlænger dermed udendørssæsonen. Sæt et tag over terrassen, monter evt. en terrassevarmer - meget mere er ikke nødvendigt, for at man vil være i stand til at nyde de, for velværet, balsamiske sommeraftener. Hvis man så også bygger vægge på løsningen, har man gjort sin udendørssæson, dobbelt så lang - og sandsynligvis dobbelt så smuk. I en isoleret vinterhave kan man indrette en udestue fyldt med oliventræer og citrustræer og få den sommerlige fornemmelse hele året rundt.

  • Kondensfri kanalplader i polycarbonat med mange muligheder for tilbehør, som f.eks. aluminiums-montagesystemer/profiler.

 gop Multiglas - slip lyset ind

Kontakt gop Danmark A/S for rådgivning og vejledning, de er der hele vejen for at hjælpe dig og dine kunder med at forlænge sæsonen og skabe et mere behageligt udendørs liv!

Yderligere information, se hjemmeside, tlf. 70 40 40 44.

Mere om produktet Plasttag

Plasttag

Halvtag med lysgennemtrængning til private og kommercielle miljøer

Entrétag

Entrétag

Stilrene og holdbare Entrétage

Læs mere

Korrugeret plast

Korrugeret plast

Til åbne tagløsninger med højt lysgennemtrængning

Læs mere

Multiglas

Multiglas

Kanaltag med lysgennemtrængning

Læs mere

Skyroof

Skyroof

Det holdbare alternativ til glas

Læs mere

HI-MACS

HI-MACS

General Brochure 2021

Læs mere

The sustainable quality of HI-MACS®
Besøg BIM-biblioteket

Besøg BIM-biblioteket

Hele HI-MACS® sortimentet er tilgængeligt til download.

Læs mere

gop Multiglas Inspiration
gop Skyroof Inspiration