Fleksible og modulære sikkerhedsbarrierer

Annonce – Dato 2 Apr 2024

Danske d-flexx er udviklet og produceret i Danmark og er testet efter industriens højeste standarter og er TÜV certificeret.

Trafik barrierer, Reol, inventar og maskine beskyttelse

d- flexx anvender PAS 13 i såvel produktudvikling, testning samt ifm rådgivning af sikkerhedsløsninger. 
De fleksible og modulære sikkerhedsbarrierer i Polymer (PE) absorberer op til 80 % energien fra en påkørsel, hvorefter barrieren retter sig ud igen i sin oprindelige form, uden at efterlade skader på selve barrieren, befæstelse og materiel.  Det giver besparelser på drift og vedligeholdes budgettet, både nu og i fremtiden.

d-flexx teknogien indeholder bla. det innovative Bufferepipe system, som medvirker til yderligere fleksibilitet og optimal beskyttelse af centerkernen. Dette er helt unikt for d-flexx

Det fleksible Polymere materiale (PE) har allerede udkonkurreret de gammeldags stål løsninger, både hvad angår pris, montering, udskiftning og vedligeholdelse.

d-flexx består af én serie, som egner sig til anvendelse både ude og inde og er i øvrigt UV bestandigt og tåler temperaturer helt ned til -40 C, som gør installation i områder med permafrost mulig. Det giver samtidig et ensartet udseende overalt på lokaliteten.

d-flexx beskytter medarbejdere, inventar, installationer og bygninger mod ulykker, påkørsler og skader. Det store produkt udvalg, giver et utal af kombinationsmuligheder

Sikkerhedsbarrierer til adskillelse af gående og kørende trafik

D-flexx barrierer adskiller gående og kørende trafik

D-flexx barrierer adskiller gående og kørende trafik.
Kan kombineres med forskellige andre d-flexx produkter, som bla svingdøre og gaffelbeskyttere. Nem og hurtig montering med optimal beskyttelse af personel.

Trafik barrierer

d-flexx beskytter også personel og bygninger, når trafikken bliver hurtigere og tungere. 
Det meget modulære system, kan kombineres i uendelighed og tilpasses enhver situation hvor personel og kørende trafik skal sikres og adskilles.

Reol, inventar og maskine beskyttelse

Reol, inventar og maskine beskyttelse

Reoler, maskiner og andet inventar, har også stor værdi og bør sikres mod påkørsler og skader, og derned også reparationer og oppetider.

Kontakt vores sikkerhedsrådgivere for yderligere information

Finn Thor Pederesen, Commercial Director d-flexx, tlf. 66 44 78 31, ftp@d-flexx.com

Thomas Nygaard, Key Account Manager, tlf. 20 21 08 08, thn@d-flexx.dk