Færre beboergener med relining

Annonce – Dato 16 mar 2020

Det kan nemt blive besværligt og omkostningstungt, hvis faldstammerne skal udskiftes i en boligforening, og særligt hvis beboerne skal genhuses, mens projektet står på. Heldigvis har Proline udviklet en funktionel metode, der ikke blot reducerer udgifter og byggeaffald, men også tid og beboergener.

Proline renoverer de eksisterende rørinstallationer i Høje Skodsborg

Behold de gamle faldstammer

Metoden, der kaldes relining, betyder, at det ikke længere er nødvendigt at smide de gamle rør og faldstammer ud. I stedet støbes nye rør af polyesterplastic inde i de eksisterende rør og resultatet er imponerende. Med relining er der tale om en metode, der mindsker mængden af byggeaffald og tager højde for bæredygtighed, men det er absolut ikke de eneste fordele ved metoden. Proline renoverer faldstammer i 2-3 lejligheder pr. dag, og de afslutter altid renoveringen, så beboerne kan anvende deres afløb igen samme dag.

Beboernes velbefindende er helt afgørende

Proline er førende inde for branchen, og siden relining, der blev udviklet af Proline, blev præsenteret for markedet, er virksomheden kun blevet mere populær: ''Vi er ikke kun interessante for boligforeninger af økonomiske grunde, men også fordi beboergenerne reduceres betydeligt, når man vælger os'', siger Heine Buhl, salgs- og marketingschef hos Proline. Beboerens velbefindende er helt afgørende, når Proline løser opgaver i boligforeninger.
''Det er frustrerende, hvis man ikke kan tilgå sit badeværelse eller køkken i længere tid, fordi der er et renoveringsprojekt i gang. Derfor sørger vi for, at beboerne kan anvende deres afløb fra kl. 18 samme dag, og vi sikrer os altid, at der er pænt og ordentligt efter en installation'', fortæller Heine Buhl.

Færre beboergener med relining E/F Høje Skodsborg får hjælp af Proline

E/F Høje Skodsborg får hjælp

I E/F Høje Skodsborg, der ligger smukt placeret ved vandet i Skodsborg, er Proline blevet valgt til at renovere faldstammerne i 92 lejligheder og dette af en specifik årsag. ''De få beboergener var helt afgørende for, hvorfor vores valg faldt på Proline. I E/F Høje Skodsborg bor mange ældre og pensionister, som opholder sig meget i deres lejligheder. Proline har været gode til at indgå individuelle aftaler med beboerne, så de er blevet forstyrret minimalt af renoveringen'', fortæller Jonas Kanneworff, der er rådgiver i foreningen, og afslutter: ''Proline består af nogle raske svende, der har forstand på det praktiske arbejde, og de er gode til at tale med og orientere beboerne''.

Yderligere information: www.proline-group.dk, tlf. 6361 8545.

Mere om produktet Faldstammer

Brochure - Proline metoden
PROLINE VISER VEJEN

PROLINE VISER VEJEN

Kvalitet, erfaring og metode

Læs mere

Relining
Strømpeforing
Brochure - Prosoc
Proline Relining System DK

Proline Relining System DK

Nye faldstammer uden udskiftning

Læs mere

Referenceprojekter fra Proline Danmark ApS

AAB afd. 50

AAB afd. 50

Udv.renovering | København | 220 Mio.kr

Udv.renovering af boligblokke i København med 272 lejligheder på 8 etager . S...

Relining af A/B Solhøj

Relining af A/B Solhøj

Aalborg

Andelsboligforeningen A/B Solhøj har fået renoveret træstammer, hermed er d...

Relining af lejligheder i Elstedhøj

Relining af lejligheder i Elstedhøj

Århus

Elstedhøj 1-40. Sønderskovvej 153-163. Afdelingen omfatter to b...

Relining af lejlgheder på Sundholmsvej

Relining af lejlgheder på Sundholmsvej

Sundby

Ejerforeningen Engsund er beliggende på Englandsvej 14-16 og Sundholmsvej 1...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår