Få det optimale ud af dit stålpladetag – vælg det rigtige undertag

Annonce – Dato 11 Dec 2020

AFBO valgte Isolas Isosteel


Boligselskabet AFABO skulle oprøre 25 moderne almene boligerAFBO valgte Isolas Isosteel, da der skulle vælges undertag til deres 25 nyopførte moderne almene boliger i Varde. Et yderst fornuftigt valg, da Isolas Isosteel fungerer optimalt som underlag til stålpladetag.

Boligselskabet AFABO skulle opføre 25 moderne almene boliger i Varde. Ejendommene fremstår som en kombination af to etagers dobbelthuse samt rækkebebyggelser i ét plan. Boligerne er i varierende størrelser, der spænder fra 3 til 4 rum og med boligarealer fra 89-104 m². Arkitekt er RUM arkitekt, Horsens.

I forbindelse med valg af stålpladetag har man valgt et undertag som fungerer optimalt med og samtidig fuldender stålpladetagets egenskaber til fulde. Isola Isosteel er specielt velegnet som underlag til stålpladetage som f.eks. klikfals og pandeplader. Derfor var Isola også oplagt som leverandør til undertag på projektet i Ansager Søpark, Varde.

Fordel ved tæt samarbejde

Hos Isola ser man fordelene i et tæt samarbejde med tagleverandører af stålpladetag. Fordi denne typer af tag fungerer yderst godt med Isolas Isosteel, er det til alles interesse at få Isola med tidligt på projektet, hermed både for tagleverandør, bygherre og entreprenøren.

Det er en stærk vandafledende undertagsbelægning, der gør Isosteel særdeles brugbar som undertag til stålpladetag. Produktet består af en stærk stamme af polyester og glasfiber belagt med TPE-bitumen. Denne kombination gør produktet fleksibelt, holdbart og nemt at montere.

Isola Isosteel har en speciel PP-filtbelægning på for- og bagsiden, som har flere funktioner. Filten har en høj modstandsdygtighed over for sollys, en skridsikker overside og den forhindrer at undertagsbelægningen glider under monteringen, uden at den dog klistrer fast til træunderlaget.

Hos Isola ser man fordelene i et tæt samarbejde med tagleverandører af stålpladetag

En anden vigtig egenskab er, at Isosteel ikke ridser pladerne, når stålpladerne monteres på plads. Isola Isosteel har selvklæbende kanter, der klæber ned til 5 °C. Produktet har forsænkede kanter i overlægget, hvilket betyder at samlingen ikke får en høj kant, som det normalt er tilfældet. Dette betyder, at produktet er yderst brugbart som undertag til stålpladetage, der monteres direkte på underlag af brædder eller krydsfiner. 

Mere om produktet Undertage

Isola Isokraft

Isola Isokraft

Undertaget som tåler overvintring

Læs mere

Referenceprojekter fra Isola-platon

FREDERIKSHAVN BOLIGFORENING GRØNNEVÆNGET OG SOLSBÆKVEJ

FREDERIKSHAVN BOLIGFORENING GRØNNEVÆNGET OG SOLSBÆKVEJ

Nybygning | Frederikshavn | 30 mio.kr

Nybygning af tæt/lav i Frederikshavn med 21 lejligheder på 1 etager . Selve b...

Nyt Beder Vandværk

Nyt Beder Vandværk

Nybygning | Aarhus | 67 mio.kr

Nybygning af industri i Aarhus . Selve byggeriet er påbegyndt juni 2018 med e...

Hjertet Ikast

Hjertet Ikast

Nybygning | Ikast-Brande | 0 Mio.kr

Nybygning af dag-/aktivitetscenter i Ikast-Brande . Selve byggeriet er påbegy...

KLIMATORIUM LEMVIG

KLIMATORIUM LEMVIG

Nybygning | Lemvig | 34,5 mio.kr

Nybygning af laboratorium/forskning i Lemvig . Selve byggeriet er påbegyndt j...

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår