Få BIM-formater af EXHAUSTOs VEX-program til bygningsmodellen

Annonce – Dato 28 Apr 2020

Som et output fra beregningsprogrammerne EXselect og EXselectPRO kan man nu via et plugin til Revit eller AutoCAD med MagiCAD eksportere en mah-fil til sin AutoCAD/Revit bygningsmodel. Herunder finder man et link til MagiCADs hjemmeside, hvor man kan downloade de forskellige plugins og finde en vejledning til installationen. De forskellige plugins understøtter alle den nyeste version af Revit/MagiCAD.

Hent plugin til Revit og AutoCAd med MagiCAD her

Få BIM-formater af EXHAUSTOs VEX-program til bygningsmodellen

EXselectPRO

EXHAUSTOs videokanal om EXselectPRO viser i en række korte videoer hvilke muligheder EXselectPRO giver. Videoen her viser, hvordan man eksporterer til en mah-fil og indsætter den i Revit.

3D-modeller

3D-modeller som DWG/DXF kan ligeledes hentes direkte fra EXHAUSTOs beregningprogrammer.

Øvrige produkter man kan hente via magicloud

Når det gælder VEX308, VEX33-2DM, VEX35-2DV, samt EXHAUSTOs ventilatorprogram og emhætter kan man hente BIM-modeller i RFA- og DXF-format hos MagiCloud. Benyt linket herunder, klik på det ønskede produkt og vælg ønsket format.

Gå til EXHAUSTOs bibliotek på MaciCloud

Se mere her 

Virksomhedens politik for datahåndtering, integritet og cookies

Du accepterer, at vi indsamler data, når du besøger vores hjemmeside og benytter vores serviceydelser. I vores integritetspolitik forklarer vi, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til.
Læs mere...

OK, jeg forstår