Et arkitektonisk stålprodukt fra Tata Steel - Colorcoat Prisma®

Annonce – Dato 2 jul 2019

Colorcoat Prisma® viser en radikal ændring ved at bruge den nyeste 3-lags fremstillingsteknologi til at skabe et optimeret, robust, kromfri overfladebehandlet stålprodukt. Belægningen gælder for sinus- og trapezformede profiler, tilbehør, plane plader og sandwichelementer.

optimeret, robust, kromfri overfladebehandlet stålprodukt.Colorcoat Prisma® fra TataSteel

Denne udvikling inden for fremstilling og omfattende test, giver os mulighed for at tilbyde Colorcoat Prisma® i et langt forbedret udvalg af farver og effekter samt Confidex® garanti op til 40 år. Farvestabilitet garanteres i op til 20 år for standardfarver og 15 år for specialfarver. Fordelene ved vores belægningsgaranti Confidex® er, at der ikke er behov for årlig inspektion og garantien overføres til den nye ejer, hvis bygningen sælges.


Den moderne farveskala inkluderer farverne Elements samt en bred vifte af inspirerede Metallic colours, som er perfekt til facader. Colorcoat Prisma® overgår ikke kun krav til UV-præstation (Ruv4), men overgår også de højeste europæiske krav til korrosionsbestandighed (RC5). Kombinationen af æstetik og ekstrem holdbarhed gør Colorcoat Prisma® til et ideelt valg for butikker, varehuse samt offentlige bygninger, der er bygget til at holde i lang tid.

Arkitekter, bygherrer og entreprenører der er interesseret i mere information om Colorcoat Prisma® tekniske ydeevne eller et projektspecifikt tilbud, kan kontakte Tata Steel Danmark via dk@cbsnordic.com eller 8953 2000.

Download Colorcoat Prisma® brochure her

Se også www.tatasteelconstruction.com