Et af Europas bedste papirisoleringsprodukter

Annonce – Dato 11 Aug 2020

Undersøgelserviser, at Isocell papirisolering hører til blandt de bedste i Europa. En ETA (European Technical Assesment) viser, at Isocell har en lav lambdaværdi. CBI Danmark A/S, leverandør af Isocell til danske håndværkere og trælaster, er ikke overrasket.

Flere og bedre isolerende fibre i produktet

Per Thomsen, direktør i CBI Danmark A/S, er glad for, at Isocell papirisolering har denne lave lambdaværdi, nærmere betegnet en lambdaværdi klasse 37: ”Den forbedrede lambdaværdi er et udtryk for en positiv udvikling: Produktionsoptimering, råvareoptimering og færre salte medfører flere og bedre isolerende fibre i produktet. Ensartede prøvningsværdier medfører derved en bedre lambdaværdi,” fortæller Per Thomsen.

 Isocell papirisolering har en lav lambdaværdi

Papirisolering er ikke bare papirisolering

Lambdaværdi betyder isoleringsevne og angives i tal. Tallet fortæller, hvor godt et materiale isolerer. Jo lavere lambdaværdi, jo bedre isolerer materialet. ”Jo flere fibre der lægges tæt sammen, jo højere lufttæthed. Lufttæthed imødekommer varmetab udefra, giver en bedre fugttransmission og forbedrer lydegenskaber,” forklarer Per Thomsen. Han understreger vigtigheden af at være opmærksom på produktets tekniske værdier, før der vælges isolering: ”Papirisolering er ikke bare papirisolering; det er af stor betydning for isoleringsevnen, hvilke værdier produktet har. Som med alt andet er der forskel på kvalitet.”

Isocell Evolution – et Natureplus certificeret produkt

Udover Isocell papirisolering er CBI Danmark A/S leverandør af det borfrie produkt Isocell Evolution. Produktet er registreret i Nordic Ecolabels’ database for byggeprodukter der kan indgå i Svanemærket byggeri og er Natureplus certificeret. Natureplus certificeringen betyder, at det hører til blandt de bedste produkter til bæredygtige byggerier. ”Det giver god mening i forhold til CBI Danmarks værdisæt, som bl.a. indeholder at sikre markedets mest bæredygtige løsninger til gavn for os, vore partnere og for samfundet generelt samt vores ambition om at være markedets førstevalg som produkt og leverandør hos miljøbevidste kunder,” udyber Per K. Thomsen.

CBI Danmark A/S er et af Europas bedste papirisoleringsprodukterIsocell papirisolering er nu FSC®-mærket (FSC-N003106)

Isocell papirisolering er nu FSC®-mærket (FSC-N003106)

Ved at vælge Isocell papirisolering fra CBI Danmark støtter man indsatsen for miljømæssig, social og økonomisk bæredygtig brug af verdens skove. Den kendte papirisolering bærer FSC Recycled-mærket fra organisationen Forest Stewardship Council®. CBI Danmark er den første danske papirisoleringsvirksomhed i medlemsorganisationen FSC Danmark, der også tæller NGO’er, detailkæder, grafiske virksomheder, møbel- og designvirksomheder, erhvervsorganisationer, leverandører af byggematerialer og mange andre. Alle arbejder aktivt for, at vores skove bruges på en bæredygtig måde. ”Vi oplever en stor interesse for FSC Recycled som værktøj til dokumenteret genbrug, og det markerer CBI Danmarks varemærkelicens på glimrende vis. Med FSC-mærket på Isocell papirisoleringsposerne og FSC-brandet i deres eksterne kommunikation får kunderne klar besked”, fortæller Søren Dürr Grue, direktør i FSC Danmark.

Står stærkt med ny dokumentation

Direktør i CBI Danmark, Per K. Thomsen, er også tilfreds med de klare fordele ved samarbejdet: ”FSC-mærkningen er den højeste grad af sikkerhed for ansvarligt brug af træ. En robust, troværdig dokumentation, der får os til at stå stærkere i markedet. Dokumentation har afgørende betydning i byggebranchen, og FSC-Recycled-mærkningen understreger, at Isocell papirisolering er et sikkert og bæredygtigt valg”, slutter Per K. Thomsen.

SENESTE NYT:

CBI Danmark er på vej med et nyt produkt, der har en endnu lavere lambdaklasse, nemlig lambda 35 i indblæste konstruktioner.

Læs mere om FSC

Yderligere information: www.cbidanmark.dk, tlf. 9712 6500.

Referenceprojekter fra Nviro

Børneinstitution - tidligere Flyvestation Værløse

Børneinstitution - tidligere Flyvestation Værløse

Værløse

Jorton omdanner den bevaringsværdige officersskole på den tidligere Flyvestat...

Typehusfirma Lasse Larsen Huse

Typehusfirma Lasse Larsen Huse

Lasse Larsen Huse har eksisteret siden 1975 og opfører 1-families huse i hø...

Renovering af Birkehegnet i Næstved

Renovering af Birkehegnet i Næstved

Udv.renovering | Næstved | 161 Mio.kr

Udv.renovering af fælleshus-/sal i Næstved med 373 lejligheder på 2 etager . ...

Gåsetårnskolen

Gåsetårnskolen

Udv.renovering | Vordingborg | 200.000.Kr

Udv.renovering af skole 0-10, klasse i Vordingborg . Selve byggeriet er påb...