En radiator i træ? Ja, næsten!

Annonce – Dato 30 jun 2022

WOOD - den nye serie af varmeløsninger fra Meinertz

WOOD - den nye serie af varmeløsninger fra Meinertz

Philip Meinertz, administrerende direktør i Meinertz og industriel designer, fortæller: ”Hos MEINERTZ har vi en lang og stolt tradition for at skabe varmeløsninger med fokus på design og kvalitet, men også et stort fokus på at udvikle og innovere vores produkter. MEINERTZ WOOD er kun det seneste eksempel på varmeløsninger, der udvikles i vores altid tætte samarbejde med kunder og arkitekter som efterspørger skræddersyede varmeløsninger, der passer ind i byggeriets æstetiske og arkitektoniske udtryk”, siger Philip Meinertz.

Gulvkonvektoren ProLine er en perfekt integration mellem varmegiver og trægulvet

ProLine WOOD - perfekt integration

Gulvkonvektoren ProLine er en perfekt integration mellem varmegiver og trægulvet, i en robust og kompakt løsning hvor indbygningshøjden er blot 13 cm. Dette opnås gennem forskellige beslag, der sikrer, at trælisterne ligger stabilt og ikke kan komme til at bevæge sig under selv store temperaturpåvirkninger. De specialdesignede beslag er så ligetil at montere trælisterne i, at en gulvmontør vil kunne gøre det i forbindelse med, at selve trægulvet lægges. Det vil sige, at man simpelthen kan anvende præcis det samme træ, som er benyttet til gulvet. På den måde skabes en perfekt integration.

Skyline Plint WOOD – smuk komfort, meinertzVarmeydelsen fastholdes

Da beslagene er nøjagtigt afstemt de varmeførende rør, er der fri passage for den varme luft, hvilket betyder, at varmeydelsen fastholdes. For specielt ProLine WOOD har det været afgørende, at opbygningen med aftagelige riste fastholdes, hvormed man har enkel og let tilgængelig adgang til rengøring.

Skyline Plint WOOD – smuk komfort

For bænkløsningen SkyLine Plint betyder den nyudviklede trærist en yderligere forbedret siddekomfort ovenpå varmegiveren. I kombination med installation af strømstik i benene er SkyLine Plint WOOD den perfekte løsning til f.eks. læreanstalter, lufthavne, biblioteker, domiciler, entréer og badeværelser, mv.

Firmaprofil

MEINERTZ er en dansk producent, der producerer i Danmark, og hvis produkter har sit udspring i skandinavisk designtradition. Virksomheden bygger på håndværksmæssige traditioner og kvalitet siden 1939.

Læs mere om de dansk producerede radiatorer og konvektorer her, tlf. 8652 1811.