En ny teglfusion har set dagens lys

Annonce – Dato 9 mar 2020

Egernsund Wienerberger fusionBesøg Egernsund Wienerbergers showroom

Egernsund Wienerberger

Den 125-årige danske teglproducent Egernsund Tegl er gået sammen med Wienerberger A/S, som er en del af den internationale teglkoncern Wienerberger AG, der er verdens største teglproducent. Nu er tiden inde til at præsentere det danske og internationale marked for et bredt og helstøbt produktsortiment - med byggerimessen Byggeri '20 som første pitstop. Den nyudklækkede teglmastodont omfatter salgsselskaber i Danmark, Sverige og Norge, Wienerbergers eksisterende teglværker i Danmark og Sverige samt Egernsund-teglværkerne Vesterled, Helligsø, Egernsund Teglbjælker og Bachmann/blådæmpning. I alt består det nye skandinaviske selskab af fem danske og to svenske fabrikker.

- Vi har netop taget hul på 2020. Det markerer et nyt kapitel og et startpunkt, hvor vi i vores nye, stærke konstellation kan præsentere det danske og internationale marked for et mere helstøbt produktsortiment end nogensinde før, fortæller Peter Høffner Thomsen, kommerciel direktør i Egernsund Wienerberger A/S.

International og lokal på én gang

I Peter Høffner Thomsens øjne er fusionen et perfekt match:

- Wienerberger A/S er en del af en kæmpe teglkoncern med 16.000 medarbejdere på verdensplan. Det er med andre ord en virksomhed med mangeårig, international ekspertise inden for produktion af en bred pallette af tegltyper, der blandt andet tæller skærmtegl, belægningstegl og tagtegl. Egernsund Tegl har især været stærke på facadetegl og specialtegl, hvor lokal produktion gennem otte generationer, stor knowhow og en fingerspidsfornemmelse for produktet har været blandt ingredienserne i opskriften på stabil fremgang gennem tre århundreder.

Besøg Egernsund Wienerbergers showroom (bill.)

Besøg Egernsund Wienerbergers showroom på Frederiksberg, Forchhammersvej 17 og oplev alt fra tagtegl, belægningstegl, beklædningstegl, dansk tegl til eksotisk tegl og meget, meget mere.

www.egernsund.com/wienerberger.dk

 

Referenceprojekter fra Egernsund Wienerberger

Boligkvarteret Kirkebjerg (Sdr. Ringvej 33A)

Boligkvarteret Kirkebjerg (Sdr. Ringvej 33A)

Nybygning | Brøndby | 290 mio.kr

Nybygning af boligblokke i Brøndby med 215 lejligheder på 6 etager . Selve by...

Falen

Falen

Odense C

Odenses 10 nye dobbelthuse er tegnet af LOOP Architects, der har bragt skorst...

Enghaven Risskov

Enghaven Risskov

Nybygning | Aarhus | 245 mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 3 bygninger i Aarhus med 248 lejl...

Frederiksbro

Frederiksbro

Nybygning | Hillerød | 430 mio.kr

Nybygning af boligbyggeri m.m. svarende til 5 bygninger i Hillerød med 334 le...