En nemmere logistik omkring låse og nøgler på byggepladser

Dato: 17 Dec 2020

Mul-T-Lock Construction er Mul-T-Locks løsning på alle de låse- og nøgleudfordringer, der er på en byggeplads med mange individuelle huse. Slip for midlertidige byggecylindre, nøglebokse, omlægninger, bortkomne nøgler, logistik omkring håndtering af adgang til flere pladser osv.

omkring håndtering af adgang til flere pladser osv

DANSK LÅSESERVICE TILBYDER EN MEGET SIMPEL LØSNING:

Låsecylindrene til byggerierne sendes til byggepladsen i poser med husnummer (låsecylindre, 3 x nøgler samt nøglekort) og monteres, når dørene sættes i

  • Én kopibeskyttet håndværkernøgle åbner og lukker alle låse i hele byggefasen på alle byggepladse
  • Når byggeriet skal afleveres, afvikles håndværkernøglen ved at projektlederen sætter sin specielnøgle ind i låsen – nu er det kun slutbrugerens nøgler, der virker 
  • Slutbrugeren får sin pose med nøgler samt nøglekort

Så enkelt kan det være…

Så enkelt kan det være…

PRAKTISKE OPLYSNINGER:

Produktserie: Assa Abloy Mul-T-Lock Classic Pro.

Sikringsklasse: Højeste klasse (Skafor rød). 

Kopibeskyttelse: Alle nøgler er kopibeskyttede og bundet til slutbrugers nøglekort. Håndværkernøgler er nummereret, så der kan underskrives kvitteringsskema ved udlevering.

Sortiment: Fuldt, skandinavisk program med postkasselåse, hængelåse, møbellåse m.m. 

Servicecentre: Slutbrugerne kan lave nøglekopier og bestille yderligere låse m.m. med deres nøglekort hos 20 autoriserede forhandlere fordelt over hele landet. 

Håndværkerserier: Håndværkernøglerne har en farvemarkering, og efter f.eks. 300 afleverede huse ændres håndværkernøglen til en ny farveserie, så eventuelt bortkomne nøgler ikke kan dukke op og bruges til senere byggerier. 

Driftssikkerhed: Mul-T-Lock Classic Pro er en af de absolut mest driftssikre låseserier på det danske marked.

Etagebyggerier: Classic Pro-serien er også velegnet til egentlige låsesystemer til niveauopdelte nøgler. Construction-løsningen kan integreres i dette, så der kan aflåses med håndværkernøgler i byggefasen.

Dansk Låseservice kommer meget gerne ud og laver en lille simpel præsentation (10 min.), der hurtigt demonstrerer, hvor simpelt dette setup er at bruge.

Yderligere information: https://dansklaaseservice.dk/, tlf. 46 41 27 17.