Nye rullegitre til Himmelev Tandlægehus i Roskilde

Annonce – Dato 30 sep 2021

Det giver en tryghed at vide, at vi kan have vores ting i fred”.

Dansk Låseservice, rullegitre

Opgaven lød på at lave en højsikkerhedsløsning, som var så effektiv, støjsvag, og samtidig usynlig som muligt. Den blev løst med 27 stk. individuelle hvide sikringsgardiner, som samtidig benyttes som solafskærmning på de enkelte klinikker. Alle gitrene kan betjenes individuelt og er også trådløst forbundet, så de ved åbning og lukning af Tandlægehuset kører op og ned automatisk.

Dansk Låseservice, sikringsgardinerDansk Låseservice, højsikkerhedsløsning

Sikkerhed og tryghed

Tandlæge Jens Lætgaard, indehaver af Himmelev Tandlægehus, er meget tilfreds med resultatet:

"Vi er en klinik med rigtig mange gadgets og kostbart udstyr. Og vores klinik ligger i stueplan. Vi var udsat for indbrud primo 2021, og indbrud er desværre blevet mere eller mindre hverdag på tandklinikker. Derfor valgte vi at rådføre os med Dansk Låseservice, som har været behjælpelige med at sikre klinikken mod ubudne gæster", udtaler Jens Lætgaard og fortsætter:

Sikringsgardiner er - udover tyverisikringen - et “usynligt” rullegardin på hver klinik, der kan rulles op og ned individuelt og programmeres op mod eksisterende alarmsystem, så når der låses af, ruller alle “gardiner” ned. Det giver en tryghed, og det er dejligt at kunne sove trygt om natten - derhjemme - og vide at vi kan have vores ting i fred.

Dansk Låseservice, sikringsgardiner

Det har været en god proces at få det sat op, hvor både husets elektriker, alarmleverandør og Dansk Låseservice har skullet samarbejde om installationen. Løsningen og Dansk Låseservice som leverandør kan varmt anbefales”, slutter Jens Lætgaard.

Se videoen herunder

Yderligere information om sikringsgardiner og andre sikkerhedsløsninger fra Dansk Låseservice her, tlf. 46 41 27 17.

Mere om produktet Sikkerhedsløsninger

Sikkerhedsløsninger

Adgangskontrol, rullegitre, opbevaring af værdigenstande